Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 17 okt, 2017

Linköping – Djurgården: Se SHL via live stream

Vi visar hur du kommer igång med en live stream på Linköping – Djurgården i SHL ikväll. Det är en enkel process som tar mindre än två minuter att genomföra. När du sedan är klar och igång med din live stream kan du se alla matcher från grundserien och även slutspelet via samma streamingtjänst.

Kom igång lagom till matchstart för att inte missa något av den spännande matchen mellan Linköping och Djurgården. Som tittare via live stream kan vi förvänta oss en fysisk match mellan två väldigt skickliga hockeylag. Läs mer för att hitta en bra live stream direkt!

Linköping mot Djurgården i SHL

  • Nedsläpp: Idag 19:00
  • Spelplats: Saab Arena, Linköping
  • Visas hos: Cmore sport

Stream på Linköping – Djurgården från SHL

Att hitta en riktigt bra live stream på SHL är inte helt enkelt. Men med vår hjälp och guidning kommer du hitta en live som håller hög kvalitet. Först och främst kan det vara bra att ta reda på vilka som sänder SHL via live stream. Denna säsongen och ett par framöver är det Cmore som äger rättigheterna.

Så för att kunna se Linköping – Djurgården via live stream krävs det att man vänder sig dit. Först måste man skapa ett konto med sportprenumeration. När det är gjort är det bara att leta upp matchen man vill följa i tablån på Cmore. Sedan startar man live streamen, lutar sig tillbaka och njuter av det bästa svensk hockey har att erbjuda.

En väldigt enkel process som gör att du i framtiden har tillgång till alla omgångar i SHL via live stream, på samma ställe! Det är väldigt smidigt att streama SHL hos Cmore. Du kan se matcherna vart du än befinner dig genom din mobil, dator eller direkt på teven.

Det är en stor fördel att kunna ta med sig matchen vart man än är och gör att man slipper vara bunden till en stor otymplig teve. Starta upp din live stream idag för att inte missa något av den spännande matchen mellan Linköping HC – Djurgårdens IF.

Linköping mot DJurgården i SHL live stream

Djurgården överraskar

Det har varit många frågetecken kring Djurgården inför säsongen. Många experter var eniga om att truppen inte är tillräckligt slagkraftig för att klara sig till ett eventuellt slutspel och så vidare. Men än så länge har de visat att de är ett lag att räkna med.

Efter nio spelade omgångar ligger de på en tredjeplats och har spelat riktigt bra ishockey. De har alltså överträffat förväntningarna medans Linköping gjort raka motsatsen. Kvällens hemmalag har mycket att bevisa för hemmafansen och vi som tittar kan förvänta oss en jämn kamp därute på rinken.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar