Mountfield Djurgården live stream CHL direkt online
NYHETER

Klarar Djurgården av att vända underläget på bortaplan för att ta sig till final? Följ Djurgårdens jakt på finalbiljetten direkt via live stream.

Mountfield - Djurgården stream från CHL

För att komma igång med en Mountfield - Djurgården stream krävs det att du tar dig igenom två väldigt enkla steg. Det första är att skapa ett konto hos spelbolaget bet365, om du inte redan har ett konto registrerat. När det är gjort gör du en insättning på minst 50 kornor för att kunna ta del av streamingutbudet.

  • Nedsläpp: Tisdag 14 januari kl. 18:00
  • Spelplats: CPP Arena, Tjeckien
  • Visas hosbet365

Svårare än så är det inte att komma igång med en Mountfield - Djurgården live stream online. Detta är en match som kommer bli oerhört spännande att följa. Så även om du inte är ett fan av Djurgården i vanliga fall kommer detta att vara en väldigt sevärd hockeymatch. 

Om Djurgården skulle vända kommer det garanterat bli en final mellan två svenska lag, vilket också vittnar om hur bra liga SHL faktiskt är i Europa. 

Missa inte att följa en Luleå - Frölunda live stream prarallellt med Mountfield - Djurgåden. Så får du se direkt via live stream vilka lag som kommer att göra upp i en final.

Djurgården måste vinna med två mål

Ska Djurgården hålla drömmen vid live så måste de vinna med minst två mål. Men två mål räcker inte för att ta sig direkt till final utan då kommer det att krävas förlängning för att avgöra matchen. 

Vinner Djurgården med tre mål är finalplatsen säkrad och de kommer då att möta antingen Frölunda eller Luleå i en final. 

Hur det än blir ikväll mellan Mountfield - Djurgården kommer det vara första gången något av lagen spelar en final i CHL-sammanhang. Att ta sig hela vägen till en semfinal är en stor bedrift bara det, framförallt för Mountfield som ingen riktigt räknade med. 

Var redo med en riktigt grym hockey live stream när pucken släpps ikväll. Detta är båda lagens viktigaste match såhär långt denna säsongen och något du absolut inte vill missa.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se