Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 4 okt, 2017

Malmö Redhawks – Färjestads BK: SHL via live stream

Starta upp din live stream på SHL redan idag. Det är enkel process och man kan inte bara streama Malmö – Färjestad live utan samtliga matcher finns tillgängliga. Det går på under två minuter innan man har tillgång till att streama massor av sport från stora delar av världen.

Alla sändningar är i hög kvalitet och matchen mellan Malmö – Färjestad är inget undantag. Man får en riktigt bra live stream där allt man behöver är samlat på ett ställe. Hur allt detta fungerar och hur man kommer igång med en live stream hjälper vi dig med. Läs mer för att hitta bästa SHL stream.

Malmö firar ett mål i SHL

  • Matchstart: Torsdag 5 okt, 19:00
  • Spelplats: Malmö Arena, Malmö
  • Visas hos: Cmore sport

Stream på Malmö – Färjestad direkt

För att få tillgång till att streama SHL live krävs det att man först skapar ett konto hos Cmore. När man sedan gjort det behöver man välja till deras sportpaket. Det är alltså inte att streama SHL. Men för den summan man betalar varje månad kan man ta del av samtliga matcher från både SHL och Hockeyallsvenskan.

Det är med andra ord en hel del ishockey att se via live stream. Matchen mellan Malmö – Färjestad kommer att bli ett väldigt hett möte att streama. Det är två lag som båda har höga målsättningar och ambitioner till en framgångsrik säsong.

Färjestad toppar just nu ligan och Malmö ligger på en femteplats. Många tvivlade på Färjestad innan säsongen men de har visat att vi kan räkna in dom i striden om slutspel. Så se till att starta upp din live stream lagom i tid till matchstart 19:00.

Den största fördelen med att se hockey via live stream är att man slipper vara bunden till de linjära kanalerna. Du har alltid tillgång till att se Sveriges bästa hockeylag mötas i mobilen, surfplattan, datorn eller direkt i teven. Man kan även smidigt skifta mellan matcher vart man än befinner sig.

Därför rekommenderar vi varmt en seriös streamingtjänst som alltid håller hög kvalitet. När man väljer att se en match via live stream som inte är har man förväntningar. Denna streamingleverantören motsvarar alla förväntningar med råge.

Malmö Redhawks inför storpublik i Malmö Arena

Betting på SHL

Att det är en jämn match är något som oddsen bekräftar. Det finns goda möjligheter att spela på matchen mellan Malmö – Färjestad. Oddsen på att Malmö vinner ligger på 1.85 och på Färjestad 1.95.

Det är väldigt roligt att spela på betting, framförallt när det kommer till en händelserik sport som hockey. En match kan svänga väldigt fort och det sätter lite extra spänning om man har lagt ett odds.

Oddsen är hämtade från bet365 som alltid erbjuder bra odds på SHL och även andra ligor/sporter.

Det viktigaste när man spelar är dock att man aldrig spela för mer än vad man har råd att förlora. Så håll koll på hur stora spelen blir så det fortsätter att bli ett nöje.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar