Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 25 aug, 2017

Brynäs IF – Helsingfors IFK: Live stream från CHL idag

Spela på matchen och få tillgång till en live stream direkt på CHL. Matchen mellan Brynäs – HIFK är den första för båda lagen i Champions Hockey League. Den går att följa enkelt via live stream när man först lägger ett odds. Hur allting går till och vart du följer matchen via live stream går att läsa längre ner i texten.

Betting på hockey är vanligt för oss svenskar och nu kan du kombinera betting & live stream på ett väldigt smidigt sätt. Det tar bara några minuter att komma igång med att spela och att se Brynäs och CHL via stream online genom att lägga ett odds.

Brynäs firar ett mål i SHL

Lägg ett spel för att se Brynäs – Helsingfors IFK via live stream

Kom igång med betting hos Unibet för att få tillgång till deras live stream. Det är där man ser matchen mellan Brynäs – HIFK från Champions Hockey League. Det går enkelt att komma igång och det som krävs är ett konto, en insättning, ett spel och sedan kan man se deras live stream.

Det är helt lagligt och funkar utmärkt för oss svenskar att spela på CHL för att kunna se matcherna via live stream online. Det finns många fördelar med Unibet, bland annat är de ett välkänt spelbolag som sköter sina kort rätt. De har även bra kundservice så skulle det dyka upp problem eller några frågor som rör tillexempel live stream är det bara att vända sig dit.

Båda lagen som spelar ikväll är framträdande i sina inhemska ligor. HIFK tog sig till semifinal i finska Liiga och Brynäs spelade som bekant SM-final under förra säsongen. Så det väntas bli ett spännande möte lagen emellan.

Det finns ingen anledning att vänta med att lägga ett spel och starta upp en live stream på Brynäs mot Helsingfors IFK. Se till att vara redo när pucken släpps klockan 19:00. Det går även att följa resultatet i matchen via livescore för sport om man inte har tillgång till en stream.

Brynäs ser halvglada ut efter ett mål

Brynäs är ett bättre lag

HIFK hade problem under fjolårets grundserie i finska Liiga. De tog sig visserligen samman och stod för ett fint resultat i slutspelet. Men frågan är om de har vad som krävs för att sa sig an finalisterna från SHL. Även om Brynäs tappat flera tongivande spelare har de fyllt på med många intressanta namn.

Vi tror att det kommer bli en jämn match trots att Brynäs på pappret är ett bättre hockeylag. Det är tidigt på säsongen och vad som helst kan egentligen hända. Det fick vi se igår när HV71 fick stryk mot Adler Mannheim på hemmaplan med 4-1.

Vad vi vet säkert är i alla fall att man kan följa matchen genom att först lägga ett spel för att få tillgång till en bra live stream.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar