Livescore för fotboll & sport

Det är alltid intressant att följa resultat live i matcher som du bryr dig om. Runt om på nätet så kan du hitta sajter med livescores. Att erbjuda livescore innebär att sidan uppdaterar dig hela tiden med vilket resultat som gäller för en pågående match.

Vi kommer tipsa om flera sidor där du kan nå live resultat på den sport som intresserar dig. De flesta letar efter fotboll livescores då denna sport är störst i Sverige. Det är även inte ovanligt att vi letar efter andra sporter så som ishockey, handboll eller bandy för live resultat.

Här kommer vi att rada upp några av de alternativ som vi tycker är allra bäst när du vill se livescores online. Bläddra gärna i vår lista för att se vart du hittar resulatet för din match.

Se live resultat för matchen

I vår lista bland sidor som erbjuder livescores och resultat direkt i en match så finns några välkända sajter. Dessa kan i vissa fall endast satsa på att ge oss resultat direkt från en match från en specifik sport. Det kan även vara en bred sajt som täcker upp allt från ishockey till fotboll.

live resultat

Bet365

Om du behöver livescores för alla sporter så rekommenderar vi dig till bet365. Där kommer du att kunna följa alla resultat live från fotboll, hockey, handboll, och egentligen alla sporter.

Inne hos bet365 så kommer du även att kunna tippa på matcher samtidigt som du följer livescores. Det kan vara ännu mer intressant om du skulle kombinera detta i en s.k. livebetting. Du kan du välja att spela på odds samtidigt som du följer matchens resultat.

Inne hos bet365 så kan du se livescores utan att vara medlem. Om du istället vill betta på fotboll eller sport så behöver du dock ett spelkonto. Ett spelkonto är väldigt enkelt att skapa, och tar dig inte mer än några få minuter.

Fördelen med att vara medlem inne hos bet365 är även att du kan se live streams från matcher. Det innebär att du inte bara ska se resultatet, utan kan även se själva matchen live.

Läs gärna mer om hur du kan streama sport live med bet365

svff

Svenskfotboll.se

En sida som du kan använda för att se resultat live i en match är svenskfotboll.se. Denna sida tar upp allt som har med den fotboll som spelas i Sverige. Det innebär att du kan se livescores från Allsvenskan, Superettan, Damallsvenskan, och många fler.

Självklart så kommer du även kunna följa resultatet som finns för matcher som svenska landslaget spelar.

Utöver svensk fotboll så uppdaterar även Svenskfotboll.se med resultat från andra landskamper.

Vi är nöjda med den uppdatering av resultat vi får. Det allra bästa skulle varit om den var lite bredare och tog upp livescores från andra ligor och lag.

livescore fotboll sport

Livescore.com

En mer komplett sajt som samlar live resultat är Livescore.com. Likt som hemsidan heter så handlar allt om livescores för sport.

Här kommer du att kunna följa ditt lag oavsett om det handlar om fotboll, hockey, basket, handboll, tennis eller andra populära sporter. Resultaten som visas är bra uppdaterade och ser till att du får koll på matchen live, och direkt när den spelas.

Nackdelen med denna livescore sida är att det kan vara svårt att hitta till den sport eller match som du vill veta resultatet till. Livescore.com är nämligen en bred sajt som är internationell. Därför kommer inte fokuset ligga på de svenska matcher som spelas.

Det är heller inte möjligt att se alla resultat live med svensk text. Det är genomgående engelska som gäller inne på denna sajt.

forza resultat direkt fotboll

Forza

Här tipsar vi om en fotbollsapp för din mobil. Det finns därför ingen hemsida på nätet som du kan gå in på. Istället så kan du ladda ner en app som sköter allt som har med livescores att göra om lite till.

Inne i appen så kommer du endast nå till fotboll livescores. Däremot så kommer det finnas mer än bara live resultat i de matcher du vill följa.

Du kan även välja att läsa mer om lagen som spelar, vilka spelare som är på planen, och hur andra användere har tippat i matchen.

Inne hos Forza så kommer du även att kunna se highlighs från matcherna. Du kan bl.a. se målen som görs. Detta gäller dock inte alla fotbollsmatcher.

live resultat i mobilen

Flashscore.com

Även här tipsar vi om en hemsida som ger oss uppdateringar kring resultat inom de flesta sporter som du kan vara intresserad av.

Här kan du enkelt guida dig genom vilken sport som du vill se resultat ifrån med hjälp av deras meny. Vi tycker aboslut att denna typ av liveuppdatering av resultat är enkel och löst på ett smart vis.

Dock är det likt som inne hos Livescore.com lite svårt att guida sig rätt direkt. Här har de inte tagit hänsyn till vilka sporter och ligor som är stora i Sverige. Istället så är allt på hemsida på engelska och ligorna är främst arrangerade efter storlek på tuneringen eller ligan.

Massor av sport live!

Om du inte bara vill komma i kontakt med matcherna vi livescores så rekommenderar vi dig att söka efter live streams. På det sättet så kan du nå till massor av sport som du kan följa via en sändning. Det finns gott om fotboll som du kan nå med hjälp av livesändningar.

Kolla in några av de ligor som vi rekommenderar dig att se direkt på nätet!

La liga streams
Serie A streams
Bundesliga streams
Allsvenskan streams
Champions League streams