Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 2 dec, 2016

Julkalender hos Unibet – Massor av bonusar på odds

Gillar du att spela på odds med hjälp av bonusar? Då kan det verkligen löna sig at spela inne hos Unibet. Där får alla spelare dagliga erbjudanden.

Alla dessa erbjudanden är inte bara inriktade på odds. Du som medlem kan även kamma hem sjysta bonusar och free spins i casinot, eller bland deras poker-avdelning.

Är du inte redan medlem hos Unibet? Ingen fara!

Skapa ditt konto idag, och använd den välkomstbonus som finns. Sedan kan du, likt som alla andra börja använda de erbjudanden på odds du får i Unibets julkalender 2016.

  • Skapa ett konto hos Unibet
  • Använd din välkomstbonus
  • Börja hämta erbjudanden i Unibets julkalender

unibet jul kalender

Bettingbonusar & riskfria spel

Det är omöjligt för oss att exakt veta vilka erbjudanden och bonusar som ligger bakom luckorna i Unibets julkalender. Vi kan däremot gissa, och ha aningar om vad julkalendern kan innehålla.

Om vi får gissa så kommer du att få minst en bettingbonus att spela på odds för. Sedan tror vi att Unibet kommer att erbjuda riskfria spel.

Under december så kommer det att spelas många intressanta fotbollsmatcher ute i Europa. Därför tror vi att det är just under dessa dagar som det kan finnas chans att få riskfria spel online.

Ett riskfritt spel innebär att du kommer få spela på en match med en insats. Om du skulle vinna spelet så får du den vinst som ditt odds ger dig. Skulle du däremot förlora ditt riskfria spel, så kommer du att få tillbaka alla pengar du satsat.

Det innebär att du inte kommer förlora något när du spelar på odds.

Bra matcher under december

Det finns många intressanta matcher under december. Det är under dessa dagar som vi tror att du har största chans att få ett erbjudande på odds i Unibets julkalender.

För att du inte ska behöva leta efter när alla dessa matcher inträffar, så har vi samlat de här. I vårt spelschema hittar du de bästa matcherna i december som du kan spela på.

el clasico real madrid barcelona december

Se fotboll med Unibet TV

Visste du att medlemmar inne hos Unibet får en möjlighet att streama fotboll . Med hjälp av de live streams som Unibet erbjuder så slipper du betala kostnader för tv-abonnemang eller kanalpaket.

Istället så ser du till att streama fotboll från t.ex. Ligue 1 och Serie A hos Unibet.

Perfekt är det att kombinera spel på odds med live streams hos Unibet. Det ger dig full koll på matchen, samtidigt som du kan vinna pengar.

Hos Unibet så kan du självklart även spela på liveodds. Det innebär att du mitt i matchen kan livebetta resultat. Det är ett bra sätt för dig att spela på odds, med goda chanser att vinna.

Så bli medlem hos Unibet, och börja ditt äventyr med att använda flera av de erbjudanden som finns i deras storslagna julkalender!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar