Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 1 dec, 2016

Lazio – Roma: Derby della Capitale!

Derbyt i Rom går även under namnet: Derby della Capitale. Det översätts till svenska som ”huvudstadsderbyt”.

Intresset inför matchen mellan Lazio – Roma är stort, och inte bara i Rom där båda lagen spelar. Utan hela Europa ser gärna det tighta mötet.

Därför kommer vi erbjuda streams till Romderbyt. Att se Lazio – Roma via live streams på nätet är både och fördelaktigt. Det är smidigare än att du behöver köpa kanalpaket eller teckna tv-abonnemang.

Följ våra tips, och börja streama fotboll från Serie A redan idag!

Avspark: Den 4 december, kl: 15:00
Arena: Stadio Olimpico
Visas hos: Unibet TV

Se derbyt i Rom – Streama online

I en fotbollstokig huvudstad så har derbyt en mycket stor betydelse. Under dagen så är du antingen med Roma, eller med Lazio. Något annat finns inte.

Skulle du ha en förkärlek till Lazio, Rom, eller varför inte hela Serie A? Då kan det vara väldigt intressant för dig att se matchen via live streams.

För att kunna streama fotboll från Serie A, så behöver du endast ett spelkonto hos Unibet. Inne hos denna bookmaker så erbjuder de en tjänst som kallas Unibet TV. Där kan du välja flera matcher som du kan se .

Bland annat så kommer du att kunna välja att se Romderbyt. Att streama Lazio – Roma online är som alltid väldigt populärt. Intresset verkar aldrig svala trots lagens insatser i Serie A.

Så det enda du behöver göra för att se Lazio – Roma live streams på nätet är:

  • Gå vidare till Unibet
  • Skapa ett konto
  • Börja streama med hjälp av Unibet TV

Spela på matchen samtidigt

Skulle du tro dig veta rätt resultat för matchen, eller vill ta chansen att vinna pengar. Då kan du spela på odds samtidigt som du ser matchen live.

Att spela på odds samtidigt som du följer matchen gör t.ex. Romderbyt mycket mer spännande och intressant.

För att snabbt kunna få en överblick över oddsen inför derbyt så kan du se de här nedanför. Notera gärna att dessa odds gäller för skrivande stund. Dessa odds kan ändras till både det positiva eller negativa beroende på vilket lag du nu vill spela på.

  • Lazio vinner – 2.87
  • Oavgjort – 3.30
  • Roma vinner – 2.50

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar