Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 8 maj, 2021

Valencia – Valladolid

Valencia – Valladolid, 9/5: Speltips & stream

Varken Valencia eller Valladolid har säkrat sin plats i La Liga nästa säsong. Risken att Valencia ska åka ut är inte jättestor, men existerande. För Valladolid är den större.

Inför omgång 35 har Valencia 6 poäng ovanför nedflyttningslagen.

Valladolid har näsan precis ovanför vattenytan med en poäng fler än det sista nedflyttningslaget Huesca.

Så det är en viktig match för båda lagen.

Det som avgör mötet blir Valencias fantastiska hemmaspel.

Vad: Valencia – Valladolid, La Liga
Avspark: Den 2021-05-09, kl. 16:15
Vart: Mestalla
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal: Cmore
Speltips: Valencia (Odds: 2.09 hos Bet365)

Se Valencia – Valladolid stream

Som medlem hos Bet365 så kan man streama alla matcher från La Liga. Det innebär naturligtvis att du kan se Valencia – Valladolid på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Valencia – Valladolid live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama La Liga!

Speltips & odds

6 matcher utan seger fick vara nog. Managern Javi Gracia fick kicken. Lyckligast av alla är han själv, då han ville lämna laget från början till nuet. In i stället har Valecia, återige, för sjuttioelfte gången tagit in Voro. Det känns som att 57-åringen har varit i klubben sedan har lärde sig att krypa. Voro har fått detta uppdrag massvis av gången. Resultaten har alltid varit desamma. Succé.

Att Voro kommer in som manager när Valencia har enklare matcher framför sig underlättar också. Bortsett från de senaste matcherna, där Barcelona bland annat blev för svåra, har Valencia så gott som alltid hittat en väg att plocka poäng ur duellerna på Mestalla. På 17 hemmamatcher har det endast blivit 4 förluster.

Truppen i Valencia är fylld av talanger som ska tävla mot de allra bästa lagen i Spanien. För att inte ens tala om de sämre.

Valladolid har krigat bra i sina 4 senaste matcher, där samtliga har slutat oavgjort. Men i samtliga har Valladolid också släppt in mål. Förra säsongen gjorde försvaret bra ifrån sig. Denna säsong har det inte alls varit lika imponerande.

Till denna match får Valladolid klara sig utan den offensiva kreatören Fabian Orellana, samt försvaren Raul Garcia. Mittbacken Joaquin Fernandez är tveksam men väntas komma till start.

Effekten av managerbytet i Valencia brukar vara positiv och stor när Voro återigen får leda laget säsongen ut. Han har gjort detta för med bravur och bör göra så igen mot ett bottenlag, som får rikta in sig på att ta poäng i kommande matcher.

  • Vårt speltips: Valencia vinner matchen
  • Odds: 2.09
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Valencias möjlig startuppställning:

Cillessen; Correia, Paulista, Guillamon, Gaya; Soler, Racic, Wass; Kang-in, Gomez, Guedes.

Valladolids möjlig startuppställning:

Jimenez; Janko, Fernandez, El Yamiq, Olaza; Jota, Mesa, Alcaraz, Plano; Weissman, Maranhao.

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar