Katten Jansson

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

Fantasy Premier League (fpl)
Inför premiären av Premier League så lägger Sportal.se fram sitt eget FPL team. Få tips & råd på spelare att ha med i din trupp!
13 juli, 2023
mjällby degerfors stream speltips
speltips
Måndag i Allsvenskan bjuder på ett öppet möte mellan Mjällby och Kalmar. Se vårt speltips i matchen, till ett högt odds.
02 juli, 2023
Halmstad Brage speltips stream
speltips
I Allsvenskan ställs Halmstad mot IFK Göteborg. Vi går igenom odds, streaming och bjuder på ett speltips i matchen.
01 juli, 2023
dif halmstad speltips stream
speltips
Streama mötet i Allsvenskan när Djurgården gästas av Varberg. Ta del av vårt speltips, som är till nästan dubbla degen i odds.
01 juli, 2023
mff aik speltips stream
speltips
En parkpromenad är att vänta för serieledarna Malmö FF i Allsvenskan när Sirius gästar dem. Ta del av vårt speltips i mötet, som landar på ett handikapp spel.
30 juni, 2023
speltips
Streama den sista gruppspelsomgången i EM U21 då England ställs mot Tyskland. Se vårt speltips i landskampen, till nästan dubbla pengar i odds.
26 juni, 2023
Frankrike - Norge via live stream
speltips
Svårast möjliga motstånd väntar Norge i EM U21 då giganterna Frankrike står på andra sidan gräset. Ta del av vårt speltips, till över dubbla pengar i odds.
24 juni, 2023
Speltips till Norge - Spanien
speltips
Efter en perfekt start i EM U21 ska Spanien möta Kroatien, som inledde svagt. Se vårt speltips som landar på ett handikapp spel, till ett bra odds i matchen.
22 juni, 2023
Denna matchen är ett stort möte i italiensk fotboll.
speltips
Toppmöte i EM U21 då Frankrike ställs mot Italien. Vi går igenom odds, streaming och bjuder på ett speltips i premiäromgången.
21 juni, 2023
speltips
I EM för U21 ställs Rumänien mot talangfulla Spanien. Allt annat än en spansk storseger låter mindre troligt. Ta del av vårt speltips, till ett schysst odds.
20 juni, 2023
Polen Belgien speltips stream
speltips
Streama EM-kvalet mellan Estland och Belgien, två nationer som spelar i Sveriges grupp. Se också vårt speltips i matchen, som landar på ett målkalas.
19 juni, 2023
england senegal speltips stream
speltips
På Old Trafford gästas England av Nordmakedonien i EM-kvalet. Hur stor blir segern? Ta del av vårt speltips, till ett bra odds i landskampen.
18 juni, 2023
1 2 132