Trelleborg - Öster, 31/8: Speltips & stream

Goteborg, SVERIGE - 26 Mars 2021 : Boll under traningsmatch i Boras den 26 Marsc( Foto: Cracchiolo RTC Foto ) Nyckelord Keywords: Sport,fotboll, Ois

 

Trelleborgs FF är en liten favorit till seger när de gästas av Östers IF i Superettan. Mötet väntas dessutom bli målsnålt.

Det låter vettigt, eftersom både Trelleborg och Öster misslyckades med att hitta nätmaskorna i sina senaste matcher.

Där och då skapades inte mycket. En liknande matchbild kan vi vänta oss när lagen ställs mot varandra också.

 

Streama fotboll i Sverige!

Se massor av fotboll från stora ligor i Europa

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Trelleborg – Öster, Superettan
Avspark: Den 2021-08-31, kl. 19:00
Vart: Vångavallen
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Båda lag gör inte mål (Odds: 1.89 hos Unibet)

Trelleborg – Öster stream

Du kan streama Trelleborg och Öster från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Trelleborg – Öster stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Trelleborg – Öster via live stream

 

Speltips & odds

 

Vid en hemmaseger över Öster går Trelleborg upp på en 3:e plats i Superettan tabellen. Det är en kvalplats till Allvenskan. Därefter är det inte så högt upp till serieledarna Helsingborg och tvåan Värnamo (inför matchen borta mot Akropolis).

Formen i Trelleborg är nästan helt på topp. Laget hade vunnit 3 matcher över Brage, Helsingborg och GAIS, utan att släppa in något mål, samt mållöst mot just Öster. Senast blev det inga intjänade poäng efter Trelleborg åkte på en förlust mot Falkenberg. Anton Wede gjorde matchens enda mål efter 20 minuter.

Att bara släppa in ett mål på de 5 senaste ligamatcher visar vilket starkt försvar Trelleborg har.

Efter 17 omgångar har Trelleborg släppt in 18 mål totalt. De spelar också som ett topplag. Däremot får de de inte riktigt att lossna fram i banan. Anfallsyttern Petar Petrovic har nätat flest av alla i laget, nämligen 5 gånger. I övrigt är det inte många andra som har kommit upp i några större tal.

Ännu värre är det i Öster som inte har en spelare som har nätat fler än 4 mål.

Öster är överlägset det laget som har nätat minst gånger av alla i Superettan. Även de har hunnit med 17 omgångar, där det bara har blivit 12 baljor. Det är 5 mål mindre än GAIS, som är nästsämst efter Öster.

På de 4 senaste ligamatcher har Öster bara nätat en gång.

Senast blev det mållöst hemma mot Örgryte, där Öster inte ens fick ett enda skott på mål. Å andra sidan försvarade sig Öster bra och lät Örgryte skjuta bara ett skott på mål.

Men det är ett ultradefensivt tänk som råder i Öster, som gillar att försvara sig med samtliga spelare. Då är det också svåra att bryta ner.

Den 10 augusti 2021 möttes Trelleborg och Öster i säsongens första inbördesmöte. Då blev det mållöst. Risken för ett liknande resultat är stor. Åtminstone bör inte båda lagen, som sliter hårt med målskyttet samtidigt som de är starka defensivt, lyckas med att näta.

Därför lander spelet på att antingen Trelleborg eller Öster, eller båda två gängen, misslyckas med att hamna i målprotokollet. Så båda lagen nätar inte.

 

 

  • Vårt speltips: Båda lag gör inte mål i matchen
  • Odds: 1.89
  • Bettingsida: Unibet

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Trelleborgs möjlig startuppställning:

Kasper Kristensen; Jesper Modig, Isak Jönsson, Fredrik Liverstam, Fritiof Björken; Haris Brkic, Simon Amin, Mohammed Saeid; Petar Petrovic, Henry Offia, Johan Blomberg.

 

Östers möjlig startuppställning:

Mathias Nilsson; Tatu Varmanen, Månz Berg, John Stenberg, Oliver Silverholt; Marc Rochester Sörensen, Manasse Kusu, Lucas Lima; Mattias Pavic, Nicolas Mortensen, Isak Magnusson.

 

 

Nyheter

Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Streama Sverige – Belgien: Se live stream & TV (24/3)
Se hur du kan titta på Sverige - Belgien stream från EM-kval online. Vi visar dig även vilken kanal som sänder Sverige - Belgien på TV! …
23 mars, 2023 | Jimmie Nyman
Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg