Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 9 maj, 2021

Trelleborg – Akropolis, 10/5: Speltips & stream

GAIS – Öster, 4/5: Speltips & stream

 

Varken Trelleborg eller Akropolis har glänst under de 4 första omgångarna i Superettan. Inte heller har de gjort några dåliga insatser. Det är två stabila lag som drabbas samman där hemmalaget ses som en liten favorit.

Båda lagen har varit svårslagna och spelat en hel del 1-1 matcher. Det resultatet är väldigt trovärdigt när lagen möts.

Trelleborg är obesegrade inledningsvis.

Men alla sviter är till för att brytas.

Akropolis har det som krävs för att plocka poäng.

Vad: Trelleborg – Akropolis, Superettan
Avspark: Den 2021-05-10, kl. 18:30
Vart: Vångavallen
Live stream: Streama Superettan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: x2 (Odds: 1.90 hos Bet365)

Trelleborg – Akropolis stream

Du kan streama Trelleborg – Akropolis från Superettan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Superettan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Trelleborg – Akropolis stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Trelleborg – Akropolis via live stream

Speltips & odds

 

Under de första 4 omgångar har Trelleborg gjort det helt okej.

Efter att ha legat under hemma på Vångavallen mot Norrby vände Trelleborg helt på steken genom två senast mål av Henry Offia och Fritiof Björkén i slutet av matchen. Marginalerna var på deras sida. Därefter blev det en konstig match borta mot nykomlingar Vasalund. Efter en mållös första halvlek smällde det till rejält i matchen med 4 mål inom loppet av en kvart. Resultatet blev 2-2.

Trelleborg tog även en poäng senast hemma mot Örgryte. Båda lagen hade nätat efter 13 minuter. Men därefter bjöds det inte på något vidare underhållning och inte heller några fler mål. Den fjärde matchen borta mot Jönkopings Södra slutade också 1-1.

För Akropolis del har det blivit 3 stycken 1-1 matcher. Först mot Brage och sedan mot Landskrona och senast mot Sundsvall. Men det har haft mycket stolpe ut under inledningen. Samt en hel del slarv i försvaret. Akropolis bygger sitt lag bakifrån. De är starka i defensiven, där de försvarar sig med alla spelare utom toppanfallaren med sitt 4-5-1 uppställning.

Så Akropolis är svåra att bryta ner, vilket de också har visat i 3 av sina 4 matcher. Offensiven har inte alls imponerat med 3 mål totalt, där 3 olika målskyttar har nätat. Kvalitén finns däremot och det är bara en tidsfråga innan anfallsspelet lossnar. Då kommer det även med stor sannolikhet bli en massa mål.

Akropolis är ännu utan seger i Superettan. Fast det är bara en tidsfråga, med tanke på hur starkt laget är.

Då både Trelleborg och Akropolis har skött sig helt okej i defensiven lutar detta mot att bli en stängd match. Akropolis är svåra att slå och har mycket mer att ge. Därför ska de inte underskattas. Inte heller ska de vara så kraftiga underdogs i detta möte. Akropolis har en schysst chans att plocka poäng. Igen.

 

  • Vårt speltips: x2 (oavgjort i matchen eller Akropolis seger)
  • Odds: 1.90
  • Bettingsida: Bet365

 

Troliga startelvor inför matchen

Trelleborgs möjlig startuppställning:

Kasper Thiesson Kristensen; Anton Tideman, Isak Joensson, Fredrik Liverstam, Fritiof Björken; Mouhammed-Ali Dhaini, Haris Brkic; Mattias Haakansson, Dzenis Kozica, Johan Blomberg; Henry Offia.

Akropolis möjlig startuppställning:

John Alvbåge; Cesar Weilid, Panajotis Dimitriadis, Alexander Abrahamsson, Erik Figueroa; Mattias Bouvin, Christian Sivodedov, Fredrik Hammar, Marcus Burman, Andrew Stadler; Daniel Larsson.

 

dif aik stream tv
allsvenskan
Se hur ni finner en direktsändning till Djurgården - AIK. Avspark klockan 15:00 på Tele2 Arena, söndag 28 maj!
28 maj, 2023
Fullträff 28 maj
fullträff
Ta del av våra tankar om helgens kupong av Fullträff! Vi ger er analys och spelförslag till alla 13 matcher!
27 maj, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1497 Articles