Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 23 jul, 2021

Sirius – Degerfors, 24/7: Speltips & stream

Sirius – Kalmar FF, 1/5: Speltips & livestream

Det är ytterst lite som skiljer IK Sirius och Degerfors IF i Allsvenskan, efter 11 spelade omgångar, där båda lagen ligger på den nedre halvan av tabellen.

Sirius har 2 poäng mindre än Degerfors och ses hos spelbolagen som en liten favorit till att vinna mötet.

Båda lagen har läckt in mål på sistone. Men inget av lagen har öst in mål. Därför kan detta mycket väl bli en målsnål historia.

Vad: Sirius – Degerfors, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-07-24, kl. 17:30
Vart: Studenternas IP
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 2.25 hos Bet365)

Sirius – Degerfors stream

Du kan streama Sirius – Degerfors från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Sirius – Degerfors stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Sirius – Degerfors via live stream

Speltips & odds

Det är märkligt hur Sirius och Degerfors har följt varandra resultatmässigt sedan omstarten.

Lagen har nästan identiska resultat i denna juli månad.

Båda lagen vann sina första matcher efter EM uppehållet. Sirius vann mot Mjällby med 2-1 och Degerfors vann mot Östersund med 3-1. Det såg väldigt bra ut i båda lägren där formen tycktes vara på topp. Men så var inte fallet.

Sedan dess har båda lagen spelat två matcher och blivit totalt överkörda mot topplagen Hammarby, Malmö och Djurgården.

Sirius förluster har skrivits till siffrorna 0-4 mot Malmö och 1-5 mot Djurgården. Båda har kommit på resande fot.

Degerfors förluster har varit lika illa där det först blev 1-5 mot Hammarby och sedan 0-5 mot Malmö på hemmagräs.

Sjukt att så många mål ändå har släppts in av två lag som tidigare under säsongen inte direkt har läckt som ett såll bakåt.

Det ska ändå observeras att målen har släppts in mot anfallsglada och skickliga lag som befinner sig i toppen av tabellen.

Sirius har tidigare släppt in en del mål på bortagräs, men på hemmaplan är det helt annorlunda. Där har 4 matcher spelats där Sirius har både nätat och släppt in 4 mål.

Innan Degerfors spelade borta mot Bajen snittade de ett insläppt mål per bortamatch.

När Sirius och Degerfors drabbas samma, som tillsammans har gjort bara 2 mål totalt i dessa 4 senaste matcher (ett mål vardera), så har spelbolagen överreagerat.

Spelbolag tror på en målfest, i och med att båda lagen har släppt in så många mål. Fast det behöver det verkligen inte bli när de själva inte har klarat av att producera. Om Sirius eller Degerfors själva hade klarat av att näta i massor i åtminstone någon av dessa 4 matcher så hade det varit en helt annan grej.

Nu är det två formsvaga gäng som ställs mot varandra, i ett möte som handlar om viktiga poäng för att undvika bottenträsket.

Därför landar spelet på att matchen innehåller 2 mål som flest, men inga fler än så.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 2.25
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Sirius möjlig startuppställning:

Hannes Sveijer; Dennis Widgren, Tim Björkström, Patrick Nwadike, Laorent Shabani; Jamie Roche, Adam Hellborg, Nahom Girmai Netabay; Yukiya Sugita, Christian Kouakou, Jacob Ortmark.

Degerfors möjlig startuppställning:

Ismael Diawara; Gustav Granath, Oliver Ekroth, Sean Sabetkar; Ferhat Ayaz, Adam Carlen, Christos Gravius, Anton Kralj; Johan Bertilsson, Victor Edvardsen, Abdelrahman Saidi.

Nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar