Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 19 jan, 2024

Senegal – Kamerun 19/1: Stream, odds & speltips

Omgång 3 i afrikanska mästerskapet fortsätter på fredag med tre matcher. Vår uppmärksamhet riktas mot mötet mellan Senegal och Kamerun, som har avspark klockan 18:00 på Charles Konan Banny Stadium.

Senegal hade en imponerande start i afrikanska mästerskapet och besegrade Gambia med 3-0 i sin öppningsmatch. Samtidigt spelade Kamerun endast 1-1 i sin öppningsmatch mot Guinea. Vi kommer här att gå igenom alla detaljer inför AFCON-mötet, presentera speltips och odds samt erbjuda en guide om hur du kan live streama matchen online.

Vad: Senegal – Kamerun, Afrikanska mästerskapet
När: Den 19/1, kl. 18:00
Vart: Charles Konan Banny Stadium
Speltips: Senegal vinner (2.00 hos Betsson)
Livestream: > Bet365

Senegal vinner

Odds = 2.00
Bonus: Få 500 kr i bonus hos Betsson
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Senegal vs Cameroon Match Outcome
Match Starts 19/01 18:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Lamine Camara visade vägen för Kamerun med två mål i öppningsmatchen.
 • Kamerun lyckades inte vinna, trots att man spelade med en man mer under hela den andra halvleken.
 • Ett pressat Kamerun inför omgång 2.

Senegal – Kamerun stream

Om du är intresserad av att streama afrikanska mästerskapet online har du kommit till rätt plats. Vi kommer att gå igenom steg för steg hur du enkelt kan streama matchen mellan Senegal och Kamerun, samt självklart alla matcher från AFCON.

Det första du behöver är ett konto hos Bet365. När du har skapat ett konto behöver du göra en minsta insättning på 50 kr för att låsa upp deras live streaming-utbud. Därefter är du redo att börja streama högklassig fotboll och självklart följa många andra spännande sportevenemang som Bet365 sänder året runt.

 • Klicka dig vidare till Bet365
 • Öppna ett konto och sätt in minst 50 kronor
 • Streama Senegal – Kamerun

Senegal – Kamerun speltips

En spännande match är att vänta mellan Senegal och Kamerun, och här presenterar vi vårt speltips inför matchen som sparkar igång klockan 18:00 på fredag.

Vårt förtroende ligger hos Senegal, som såg riktigt bra ut i sin öppningsmatch mot Gambia. Liksom Kamerun spelade man med en man mer i andra halvleken, men skillnaden här var faktiskt att Senegal lyckades göra ytterligare två mål efter det. Det var 20-årige Metz-spelaren Lamine Camara som stod för två mål i matchen.

Inför omgång 2 är Kamerun nu väldigt pressat att ta åtminstone en poäng. Men vi tror att det kan bli en tuff uppgift för Kamerun, som inte visade särskilt bra spel i sin första match. Trots att man hade mycket boll efter att Guinea fått ett rött kort lyckades man inte skapa målfarliga chanser. Det var småchanser här och där, men det saknades mycket i sista tredjedelen.

Vårt speltips är därför att Senegal vinner matchen. Vi tror helt enkelt att detta lag, som började starkt, kommer att fortsätta på samma sätt mot ett pressat Kamerun.

Mer odds & betting inför matchen

Här nedan har vi presenterat tre nya odds som kan vara värda att särskilt uppmärksamma. Alla dessa val kommer från spelbolaget Betsson, som dessutom erbjuder en välkomstbonus på upp till 500 kr för alla sina nya kunder.

Speltips Odds
Oavgjort i halvtid 1.92
Över 2.5 mål 2.90
Rätt resultat: 2-1 8.50
England
Bournemouth mot Manchester United gör upp i lördagens sista Premier League-match. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
12 april, 2024
tottenham luton speltips stream
England
Speltips i Premier League mellan Newcastle mot Tottenham. Läs också om bland annat odds och livestreaming online. Matchstart lördag kl 13:30.
12 april, 2024
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1637 Artiklar