Halmstads BK - Häcken, 11/4: Speltips & stream

Resultat
Odds
Halmstads BK
Oavgjort
Häcken
Odds hämtat på bet365: 10/4 12:30

I den första omgången möter Halmstads BK – Häcken varandra i allsvenskan under söndagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Halmstads BK – Häcken stream.

Inför den första omgången i allsvenskan mellan Halmstads BK – Häcken under söndagen ger vi dig ett speltips och visar även hur du kan streama matchen. Häcken har en historia av att vinna mot Halmstads BK. Vi tror därför på vinst för bortalaget under söndagen.

Kolla in vårt speltips till mötet på Örjans vall, eller se hur ni hittar en Halmstads BK – Häcken live stream 11/4. Varför inte hitta en oddsbonus att spela med?

Vad:Halmstads BK – Häcken
MatchstartKl. 15:00, den 11/4
Vart: Örjans vall, Halmstad
Live stream:> Se Allsvenskan här
TV-kanal:DiscoveryPlus
Speltips:Häcken vinner (1,95 hos Bet365)

Streama Halmstads BK – Häcken

Det är lätt att streama Halmstads BK – Häcken i allsvenskan online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skapa ett konto på Bet365.

Det går att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett spelkonto
  3. Sätt in pengar och spela på odds
  4. Streama Halmstads BK – Häcken

Speltips inför matchen

Allsvenskan är äntligen tillbaka igen och vi börjar med en match för den potentiella guldutmanaren från Hisingen. Under söndagseftermiddagen möter Halmstads BK – Häcken varandra i allsvenskan. I lagens sex senaste möten har Häcken vunnit fem gånger och förlorat en (0-2, 4-1, 1-0, 2-1, 0-3, 0-2).

Nykomlingen Halmstads BK är tillbaka i allsvenskan och de har rustat truppen på ett bra sätt. Bland annat är måltjuven Marcus Antonsson inlånad från de regerande mästarna Malmö FF och är därmed tillbaka på topp, en klubb han spelade för från 2010 till 2015.

I Halmstads BK senaste tävlingsmatch förlorade de mot Malmö FF i Svenska Cupen med 4-1 i Malmö. Där tog resan i cupen slut för hallänningarna och nu står allt fokus på att klara sig kvar i allsvenskan. Vi tror att resan börjar tungt för dem mot ett bra Hisingslag

Häcken är en av guldkandidaterna till årets allsvenska och många tror på dem denna säsongen. Tränare Andreas Alm har fått ihop laget på ett bra sätt, med flera nya, tunga nyförvärv. Häcken har tagit sig till en Svenska Cupen-final mot Hammarby i slutet på april och har visat bra form under försäsongen.

I Häckens senaste tävlingsmatch krossade de Västerås SK med 3-0 efter två mål av den fenomenale anfallaren Alexander Jeremejeff, en spelare vi tror kommer att vara väldigt nyttig för laget under säsongen.

Vårt speltips

Häcken har historiken av att vinna matcherna mot Halmstads BK och har vunnit fem av de sex senaste mötena lagen emellan. Med en väldigt bra försäsong och även en övergångsperiod där de har rustat bra tror vi att Häcken vinner sin första match i allsvenskan 2021.

Vi spelar därför på att matchen slutar i en bortaseger och att Häcken vinner matchen, till ett anmärkningsvärt högt odds på 1.95 gånger pengarna på Bet365.

  • Vårt speltips: Häcken vinner (Fulltidsresultat)
  • Odds: 1.95
  • Spelsida: Bet365

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Halmstads BK – Häcken. Oddsen är från Bet365.

SpelOdds hos Bet365
Halmstads BK vinner3.80
Oavgjort3.75
Häcken vinner1.95
Över 2,5 mål i matchen1.95
Under 2,5 mål i matchen1.85

Fler speltips

Roma - Lazio, 15/5: Speltips & stream
Roma - Lazio, 15/5: Speltips & stream
Mål är att vänta från båda sidorna när Roma och Lazio drabbas samman i Derby della Capitale.
News icon13 maj, 2021
Author iconKatten Jansson
Freiburg - Bayern München, 15/5: Speltips & stream
Freiburg - Bayern München, 15/5: Speltips & stream
De redan klara Bundesliga mästarna Bayern München vet inte hur man slår av på takten. Ett speltips på ett bra odds erbjuds på en ny storseger mot Freiburg.
News icon13 maj, 2021
Author iconKatten Jansson
Schalke - Eintracht Frankfurt, 15/5: Speltips & stream
Schalke - Eintracht Frankfurt, 15/5: Speltips & stream
Det väntas bli mål redan tidigt i matchen när Schalke tar emot Eintracht Frankfurt i den tyska Bundesliga. Ett speltips på ett schysst odds går mot klockan.
News icon13 maj, 2021
Author iconKatten Jansson