Gustaf Rauer photo
Gustaf Rauer

- 10 apr, 2021

Halmstads BK – Häcken, 11/4: Speltips & stream

Andreas Alm är redo för allsvenskan.

I den första omgången möter Halmstads BK – Häcken varandra i allsvenskan under söndagseftermiddagen. Kolla in vårt speltips till matchen, och se även hur ni gör för att hitta er Halmstads BK – Häcken stream.

Inför den första omgången i allsvenskan mellan Halmstads BK – Häcken under söndagen ger vi dig ett speltips och visar även hur du kan streama matchen. Häcken har en historia av att vinna mot Halmstads BK. Vi tror därför på vinst för bortalaget under söndagen.

Kolla in vårt speltips till mötet på Örjans vall, eller se hur ni hittar en Halmstads BK – Häcken live stream 11/4. Varför inte hitta en oddsbonus att spela med?

Vad: Halmstads BK – Häcken
Matchstart Kl. 15:00, den 11/4
Vart: Örjans vall, Halmstad
Live stream: > Se Allsvenskan här
TV-kanal: DiscoveryPlus
Speltips: Häcken vinner (1,95 hos Bet365)

Streama Halmstads BK – Häcken

Det är lätt att streama Halmstads BK – Häcken i allsvenskan online, och det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skapa ett konto på Bet365.

Det går att ha igång din fotboll stream från valfri plattform. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett spelkonto
  3. Sätt in pengar och spela på odds
  4. Streama Halmstads BK – Häcken

Speltips inför matchen

Allsvenskan är äntligen tillbaka igen och vi börjar med en match för den potentiella guldutmanaren från Hisingen. Under söndagseftermiddagen möter Halmstads BK – Häcken varandra i allsvenskan. I lagens sex senaste möten har Häcken vunnit fem gånger och förlorat en (0-2, 4-1, 1-0, 2-1, 0-3, 0-2).

Nykomlingen Halmstads BK är tillbaka i allsvenskan och de har rustat truppen på ett bra sätt. Bland annat är måltjuven Marcus Antonsson inlånad från de regerande mästarna Malmö FF och är därmed tillbaka på topp, en klubb han spelade för från 2010 till 2015.

I Halmstads BK senaste tävlingsmatch förlorade de mot Malmö FF i Svenska Cupen med 4-1 i Malmö. Där tog resan i cupen slut för hallänningarna och nu står allt fokus på att klara sig kvar i allsvenskan. Vi tror att resan börjar tungt för dem mot ett bra Hisingslag

Häcken är en av guldkandidaterna till årets allsvenska och många tror på dem denna säsongen. Tränare Andreas Alm har fått ihop laget på ett bra sätt, med flera nya, tunga nyförvärv. Häcken har tagit sig till en Svenska Cupen-final mot Hammarby i slutet på april och har visat bra form under försäsongen.

I Häckens senaste tävlingsmatch krossade de Västerås SK med 3-0 efter två mål av den fenomenale anfallaren Alexander Jeremejeff, en spelare vi tror kommer att vara väldigt nyttig för laget under säsongen.

Vårt speltips

Häcken har historiken av att vinna matcherna mot Halmstads BK och har vunnit fem av de sex senaste mötena lagen emellan. Med en väldigt bra försäsong och även en övergångsperiod där de har rustat bra tror vi att Häcken vinner sin första match i allsvenskan 2021.

Vi spelar därför på att matchen slutar i en bortaseger och att Häcken vinner matchen, till ett anmärkningsvärt högt odds på 1.95 gånger pengarna på Bet365.

  • Vårt speltips: Häcken vinner (Fulltidsresultat)
  • Odds: 1.95
  • Spelsida: Bet365

Alla de bästa oddsen

Nedan finner ni ytterligare odds på Halmstads BK – Häcken. Oddsen är från Bet365.

Spel Odds hos Bet365
Halmstads BK vinner 3.80
Oavgjort 3.75
Häcken vinner 1.95
Över 2,5 mål i matchen 1.95
Under 2,5 mål i matchen 1.85

Fler speltips

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024

Gustaf Rauer

Gustaf Rauer is an old Sportal veteran, who wrote on the site already between 2013 and 2015. After a few years of absence, he was back in the autumn of 2018, and became a welcome new addition. Gustaf has a broad area of ​​knowledge and follows more or less all football. He has previously written for Norra Skåne and Fotbolliblekinge.In addition to writing for Sportal, Gustaf Rauer studies journalism at Lund University. He is also a big Football Manager enthusiast.

127 Artiklar