PSG - Bayern München, 13/4: Speltips

PSG – Bayern München, 13/4: Speltips

PSG – Bayern München möter varandra i kvartsfinal i Champions League under tisdagen. I första mötet vann PSG med 2-3 på bortaplan. Kolla in vårt speltips till matchen.

Gigantmötet mellan PSG – Bayern München i kvartsfinal i Champions League ska spelas under tisdagskvällen och vi ger dig ett speltips. Motståndarna från Champions League-finalen 2020 ska möta varandra återigen. Bayern München blev överkörda av PSG i Tyskland i det senaste mötet, samtidigt som deras bästa målskytt är skadad. Vi tror på en hemmaseger under tisdagen.

Speltips inför matchen

Ett toppmöte i Champions League står för dörren och PSG – Bayern München. I det första mötet vann PSG med 2-3 efter att Kylian Mbappé haft lekstuga mot det tyska försvaret över stora delar av matchen. Nu har parisarna hemmaplan.

PSG kommer till denna matchen med en bra form, laget vann deras senaste match mot Strasbourg med 1-4 i Ligue 1 och vann övertygande. Kylian Mbappé satte tonen med sitt första mål i den 16:e minuten och därefter rann det iväg till högre siffror. På deras senaste fem matcher har de fyra vinster, noll oavgjorda och en förlust (3-0, 2-4, 0-1, 2-3, 1-4).

Fransmännen har visat att de har en oerhört hög högstanivå och kom till Champions League-final så sent som förra året, där dagens motståndare Bayern München drog det längsta strået den gången. Siktet verkar vara inställt på att återupprepa samma framgång i år igen, men att inte göra samma misstag mot samma lag. Med offensiva krafter såsom Neymar och Kylian Mbappé på anfallet tror vi att PSG kommer att ta sig långt i årets Champions League.

Till denna matchen i kvartsfinal i Champions League har Bayern München försökt att resa sig från förra omgångens nederlag. I tyskarnas senaste match spelade de 1-1 mot mittenlaget Union Berlin i Bundesliga efter mål av 18-årige supertalangen Jamal Musiala.

Formen pekar på ett spelartapp som gör laget ett par nivåer sämre. Bayern München saknar målkungen Robert Lewandowski till detta möte, en spelare som stod vid sidan i första matchen i München också. Nu väntar ett bortamöte i Frankrike och Paris för de regerande mästarna.

Vårt speltips

PSG har ett bra självförtroende inför denna matchen och leder med tre bortamål från det första mötet. Bayern Münchens Robert Lewandowski är fortsatt skadad – en spelare som tyskarna saknar något enormt i offensiven. Vi landar därför i att spela på att matchen slutar i att PSG vinner matchen, till oddset på 2.90 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: PSG vinner (Fulltidsresultat)

Fler speltips

Southampton – Liverpool, 17/5: Speltips & stream
Southampton - Liverpool, 17/5: Speltips & stream
Titeljägarna Liverpool gästar Southampton i den engelska Premier League. En tuff kamp väntar. Se vårt speltips, med ett bra odds, inför matchen.
16 maj, 2022 | Katten Jansson
Juventus – Lazio, 16/5: Speltips & stream
Juventus - Lazio, 16/5: Speltips & stream
I Serie A har Juventus inget att spela för när de gästas av Lazio, som vill säkra en biljett i Europa League. En delad pott känns troligt, till ett högt odds.
15 maj, 2022 | Katten Jansson
Newcastle – Arsenal, 16/5: Speltips & stream
Newcastle - Arsenal, 16/5: Speltips & stream
En Champions League biljett behöver försvaras av Arsenal när de gästar Newcastle i Premier League. Ta del av speltips, odds och stream inför matchen.
15 maj, 2022 | Katten Jansson