Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 apr, 2021

Streama PSG – Bayern München: Se live stream & TV (13/4)

Streama PSG – Bayern München: Se live stream & TV (13/4)

Vi är framme vid avgörandet mellan PSG – Bayern München i Champions Leagues kvartsfinaler. Här kan vi hjälpa dig med att hitta en PSG – Bayern München stream. Där kan du sända live från matchen som spelas den 13 april.

Förra matchen som spelades i München slutade med vinst för gästande Paris Saint Germain. Det innebär nu att Bayern München ställs inför uppgiften att vinna på bortaplan. De har även tre insläppta bortamål som man måste reparera för att ta sig vidare. Det blir en tuff uppgift för båda lagen.

När vi börjar närma oss finalerna i Champions League så är det väldigt många som vill kunna streama matcherna som återstår. Det är nu det börjar bli allvar för de stora klubbarna i Europa. Läs här nedanför vad som krävs för att kunna se PSG – Bayern München via live stream.

Se massor av fotboll från Europas bästa ligor

Streama inne hos Bet365

Vad: PSG – Bayern München, Champions League
Avspark: Den 13/4, kl. 21:00
Vart: Parc des Princes, Paris
Live stream: Se matcher i Champions League
TV-kanal: Viasat Premium & Viaplay
Speltips: Bayern München kvalificerar sig (3.20 hos Unibet)

PSG – Bayern München stream

Det första man bör göra när du vill kunna sända live från PSG – Bayern München är att se vilken sida som kommer att visa matchen online. Det kan vi avslöja. Det är inga mindre än Viaplay som har hand om alla Champions League streams. Där har man kunnat se alla matcher som spelats tidigare i Champions League.

För att kunna streama PSG – Bayern München hos Viaplay så krävs det att du har ett konto. Det är gratis att skapa ett konto. Det är dock inte möjligt att få tillgång till PSG -Bayern München stream gratis. Istället så behöver du köpa ett abonnemang. Det kommer i sin tur att låsa upp alla återstående matcher i Champions League.

Det kommer att kosta dig 449 kr i månaden att ha ett abonnemang inne hos Viaplay. Det kan vara värt det. Inne hos Viaplay kan du nämligen se PSG – Bayern München stream och alla andra matcher i HD. Det kommer även vara en bra sändning med även en studio med svenska experter och kommentatorer under dina matcher.

Allra enklast är det om du bara följer de steg vi har här nedanför. De tar dig direkt till alla live streams från Champions League 2020/2021.

  • Gå vidare till Viaplays hemsida
  • Skapa ett login
  • Köp abonnemang från 449
  • Streama PSG – Bayern München + alla matcher i Champions League

Det kommer heller inte finnas någon bidningstid för ditt abonnemang. När du vill avsluta ditt kontos sportpaket så kan du enkelt anmäla att du längre inte vill ha kvar ditt sportpaket. Där efter så avsluta Viaplay ditt abonnemang direkt.

Se på TV

Du kommer även kunna sända PSG – Bayern München live på TV. Den TV-kanal som kommer att visa matchen är Viasat Premium. Detta är en TV-kanal som inte finns med bland de vanligaste abonnemangen som finns. Det krävs ofta att du har ett speciellt avtal med din operatör för att få tillgång till deras kanaler.

Sändningen kommer vara i stort sett samma som den sändning som finns via live streaming. Det kommer vara svenska kommentatorer och ingen reklam emellanåt. Det ger en bra kvalité på alla sändningar som du använder från Viaplay.

Om du inte har möjligheten att se PSG – Bayern München på TV så rekommederas du att kontaka din operatör. De kan säkert hjälpa dig med att få fler kanaler till ditt avtal.

  • TV-kanal: Viasat Premium
  • Sändningsstart: Cirka 30 minuter innan matchstart
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar