Streama PSG – Bayern München: Se live stream & TV (13/4)

Vi är framme vid avgörandet mellan PSG – Bayern München i Champions Leagues kvartsfinaler. Här kan vi hjälpa dig med att hitta en PSG – Bayern München stream. Där kan du sända live från matchen som spelas den 13 april.

Förra matchen som spelades i München slutade med vinst för gästande Paris Saint Germain. Det innebär nu att Bayern München ställs inför uppgiften att vinna på bortaplan. De har även tre insläppta bortamål som man måste reparera för att ta sig vidare. Det blir en tuff uppgift för båda lagen.

När vi börjar närma oss finalerna i Champions League så är det väldigt många som vill kunna streama matcherna som återstår. Det är nu det börjar bli allvar för de stora klubbarna i Europa. Läs här nedanför vad som krävs för att kunna se PSG – Bayern München via live stream.

Se massor av fotboll från Europas bästa ligor

Streama inne hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

 

Vad: PSG – Bayern München, Champions League
Avspark: Den 13/4, kl. 21:00
Vart: Parc des Princes, Paris
Live stream: Se matcher i Champions League
TV-kanal: Viasat Premium & Viaplay
Speltips: Bayern München kvalificerar sig (3.20 hos Unibet)

PSG – Bayern München stream

Det första man bör göra när du vill kunna sända live från PSG – Bayern München är att se vilken sida som kommer att visa matchen online. Det kan vi avslöja. Det är inga mindre än Viaplay som har hand om alla Champions League streams. Där har man kunnat se alla matcher som spelats tidigare i Champions League.

För att kunna streama PSG – Bayern München hos Viaplay så krävs det att du har ett konto. Det är gratis att skapa ett konto. Det är dock inte möjligt att få tillgång till PSG -Bayern München stream gratis. Istället så behöver du köpa ett abonnemang. Det kommer i sin tur att låsa upp alla återstående matcher i Champions League.

Det kommer att kosta dig 449 kr i månaden att ha ett abonnemang inne hos Viaplay. Det kan vara värt det. Inne hos Viaplay kan du nämligen se PSG – Bayern München stream och alla andra matcher i HD. Det kommer även vara en bra sändning med även en studio med svenska experter och kommentatorer under dina matcher.

Allra enklast är det om du bara följer de steg vi har här nedanför. De tar dig direkt till alla live streams från Champions League 2020/2021.

  • Gå vidare till Viaplays hemsida
  • Skapa ett login
  • Köp abonnemang från 449
  • Streama PSG – Bayern München + alla matcher i Champions League

Det kommer heller inte finnas någon bidningstid för ditt abonnemang. När du vill avsluta ditt kontos sportpaket så kan du enkelt anmäla att du längre inte vill ha kvar ditt sportpaket. Där efter så avsluta Viaplay ditt abonnemang direkt.

Se på TV

Du kommer även kunna sända PSG – Bayern München live på TV. Den TV-kanal som kommer att visa matchen är Viasat Premium. Detta är en TV-kanal som inte finns med bland de vanligaste abonnemangen som finns. Det krävs ofta att du har ett speciellt avtal med din operatör för att få tillgång till deras kanaler.

Sändningen kommer vara i stort sett samma som den sändning som finns via live streaming. Det kommer vara svenska kommentatorer och ingen reklam emellanåt. Det ger en bra kvalité på alla sändningar som du använder från Viaplay.

Om du inte har möjligheten att se PSG – Bayern München på TV så rekommederas du att kontaka din operatör. De kan säkert hjälpa dig med att få fler kanaler till ditt avtal.

 

  • TV-kanal: Viasat Premium
  • Sändningsstart: Cirka 30 minuter innan matchstart
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Stockholm kan bli värd för OS 2030
Sverige och Stockholm har får en förfrågan om att arrangera Vinter OS 2030 från IOK. Nu kommer en förstudie att arbetas fram! …
8 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Super Bowl 2023 – Live stream, odds & speltips
Hitta tips inför Super Bowl finalen den 13/2. Vi ger speltips med bäst odds, råd om bonusar och hjälp för att streama Super Bowl 2023 live på nätet.
7 februari, 2023 | Jimmie Nyman
Stryktipset – 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 28 januari (28/1): Tips, förslag & analys
Inget Premier League i helgen, men väl FA-cupen och en riktigt fullspäckad Stryktipsomgång! Ta del av vår analys om de 13 matcherna! …
26 januari, 2023 | Emil Sandberg