Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 16 aug, 2021

Salzburg – Bröndby, 17/8: Speltips & stream

Salzburg – Bröndby, 17/8: Speltips & stream

Både Red Bull Salzburg ch Bröndby har fått stå över kvalet i Champions League fram tills den sista finalomgången.

Salzburg vann den österrikiska ligan medan Bröndby vann i Danmark. Sedan dess har Salzburg fortsatt på vinnarspåret medan Bröndby helt tappat formen.

Det är en klasskillnad mellan gängen, där Salzburg borde tidigt ta vara på avbräcken i Bröndby samt att de inte alls får spelet att stämma.

Vad: Salzburg – Bröndby, Champions League kval
Avspark: Den 2021-08-17, kl. 21:00
Vart: Stadion Wals-Siezenheim
Live stream: > Se hos Bet365
Speltips: Salzburg 1/1 (HT/FT) (Odds: 1.66 hos Bet365)

Se Salzburg – Bröndby stream

Som medlem hos Bet365 kan man streama många matcher från Champions League kvalet. Det innebär att du kan se matchen mellan Salzburg och Bröndby på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Bet365 via länken.

För att titta på Salzburg – Bröndby live stream hos Bet365 följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama matcher från Champions League kvalet

Speltips & odds

Efter att ha vunnit den österrikiska Bundesliga för 15:e gången är Salzburg på väg att spela gruppspelet i Champions League för 3:e året i rad.

Kvar återstår bara att slå ut Bröndby, som i dagsläget underpresterar totalt.

Förra säsongen gjorde Salzburg det bra i Champions League, där de slutade på en tredje plats. Därefter blev det slutspel i Europa League där mästarna Villarreal var för svåra i åttondelsfinalen.

Salzburg har inlett ligan på bästa möjliga sätt, genom att ta raka segrar över Sturm Graz, Ried, Austria Wien och Admira. Supertalangen Karim Adeyemi (i bild), bara 19 år gammal, är redan en tysk superstjärna efter att ha nätat 5 mål på dessa 4 omgångar.

Truppen är bred med en hel del rutinerade spelare som kommer att vara viktiga mot Bröndby.

Det spelet som Bröndby har visat upp denna säsong går inte ens att jämföra med förra säsongen. Då vann Bröndby den danska ligan.

Laget har inte spelat i Champions League gruppspelet sedan säsongen 1998-1999, då de hamnade i dödens grupp med Bayern München, Barcelona och Manchester United, som för övrigt tog titeln.

Men det är ett svagt Bröndby lag som åker till Österrike. Formen i ligan är bedrövligt, då laget efter 5 omgångar inte har lyckats ta någon seger alls. Ligan började med 3 oavgjorda resultat mot AGF Århus, Viborg och Vejle, innan det blev ännu värre med förluster senast mot FC Köpenhamn och Nordsjälland.

Bröndby har i snitt nästan släppt in 2 mål per match.

Som om formen inte var ett tillräckligt stort problem har laget skador på Blas Riveros, Sigurd Rosted och Josip Radosevic. Dessutom har det varit Corona i truppen där Christian Cappis, Mathias Greve, Tobias Borkeeiet och Thomas Mikkelsen har testats positivt och missar den första matchen mot Salzburg.

Då Salzburg har inlett piggt och har en stark trupp bör det första mötet bli en bekväm seger. Salzburg är duktiga på att rivstarta matcherna och ha med sig en ledning in i pausvilan.

Därför landar spelet på att Salzburg gör minst ett mål och vinner den första halvleken och därefter även matchen. Du kan spela inne hos flera bettingsidor som har matchen i sitt spelutbud.

  • Vårt speltips: Salzburg vinner den första halvleken och matchen
  • Odds: 1.66
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Salzburgs möjlig startuppställning:

Kohn; Kristensen, Solet, Wober, Ulmer; Camara, Capaldo, Seiwald, Aaronson; Okafor, Adeyemi.

Bröndbys möjlig startuppställning:

Aegidius; Gammelby, Maxso, Tshiembe, Bruus; Corlu, Ben Silmane, Mensah, Hedlund; Uhre, Pavlovic.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar