Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 24 jul, 2021

Östersund – Halmstad, 26/7: Speltips & stream

Östersund – Halmstad, 26/7: Speltips & stream

 

Östersund är involverade i bottenstriden i Allsvenskan, när Halmstad, som parkerar på den nedre halvan av tabellen, gästar dem.

Omstarten har inte varit något lyckosamt för Östersund, som sedan EM uppehållet har förlorat 3 raka ligamatcher.

Halmstad har under tiden kryssat till sig poäng i samtliga 3 senaste möten, utan att egentligen imponera.

Detta väntas bli ett tufft möte där Östersund ändå inte på något sätt ska underskattas.

 

Vad: Östersund – Halmstad, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-07-26, kl. 19:00
Vart: Jämtkraft Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: 1X (Odds: 1.75 hos Unibet)

Östersund – Halmstad stream

Du kan streama Östersund – Halmstad från Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Östersund – Halmstad stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

 

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Östersund – Halmstad via live stream

 

Speltips & odds

 

Efter 11 spelade omgångar ligger Östersund nästsist i tabellen, med 8 poäng.

Bortaspelet fortsätter att vara uselt. På resande fot är Östersund sämst av alla lag i Allsvenskan.

På hemmagräs är de däremot helt okej, där de har 2 segrar och 3 förluster. När Östersund väl har förlorat mot Varberg, AIK och IFK Göteborg så har förlusterna bara varit med ett mål i marginal. I samtliga matcher har Östersund spelat bra och varit nära, men inte räkt fullt ut.

Segrarna har kommit mot Örebro och Sirius, med stora siffror dessutom. Målskillnaden på hemmagräs ligger på 12:7, så det är väldigt positivt.

Trots att det har blivit 7 förluster totalt ska Östersund ha en likvärdig chans till poäng som Halmstad.

Detta då Halmstad har haft enorma bekymmer med att gå segrandes ur sina dueller. Halmstad har bara tagit 2 vinster på 11 matcher, vilket inte direkt sätter skräck i motståndarna.

Laget har varit skickliga på att spela oavgjort, fler än hälften av matcherna, närmare bestämt 6 gånger. Sedan omstarten har de kryssat mot Hammarby, Djurgården och Varberg, i den ordningen, där de två senaste matcherna spelades på hemmagräs.

På resande fot har Halmstad bara en seger som kom över Elfsborg, överraskande nog.

Senast blev det 1-1 mot Varberg i en chansfattig tillställning där Halmstad log under fram tills 10 minuter kvar av matchen. Då kvitterade Samuel Kroon och gav laget en viktig poäng i tabellen. Thomas Boakye hoppade in och drog på sig ett direkt rött kort. Han missar matchen mot Östersund.

Halmstad har 4 poäng fler än Östersund, men är egentligen inte så pass mycket bättre att de ska vara klara favoriter till en seger. I alla fall inte på Jämtkraft Arena.

Chansen till poäng borde vara lika för båda gängen.

Därför landar spelet på att Östersund tar minst en poäng i mötet mot Halmstad.

 

 

  • Vårt speltips: Östersund vinner eller oavgjort i matchen
  • Odds: 1.75
  • Bettingsida: Unibet

 

Troliga startelvor inför matchen

 

Östersunds möjlig startuppställning:

Aly Keita; Patrick Kpozo, Frank Arhin, Noah Sundberg, Sam Mensiro; Isak Ssewankambo, Nikolaos Dosis; Henrik Bellman, Simon Kroon, Felix Hörberg; Francis Jno-Baptiste.

 

Halmstads möjlig startuppställning:

Malkolm Nilsson; Edvin Kurtulus, Joseph Baffo, Andreas Johansson, Andreas Bengtsson; Samuel Kroon, Erik Ahlstrand, Amir Al-Ammari, Simon Lundevall; Sadat Karim, Marcus Antonsson.

 

 

Nyheter

nyheter
Guide inför Bingolottos uppesittarkväll den 23/12. Följ vårt program med alla hålltider för bingospelen. Läs mer om priser, gäster & rimstuga.
04 december, 2023
Europatipset 3 december
europatipset
Europatipset den 3 december! Läs allt inför kupongen i vår analys med spelförslag!
03 december, 2023
ahmed qasem byter till irak
allsvenskan
Elfsborgs mittfältare Ahmed Qasem har kontaktas av Iraks fotbollsförbund samt förbundskapten Jesús Casas. Enligt uppgifter har han bestämt sig för att byta till Iraks landslag.
02 december, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1577 Artiklar