Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 25 jul, 2021

Nya Zeeland damer – Sverige damer, 27/7: Speltips & stream

Sverige damer – Australien damer, 24/7: Speltips & stream

I den tredje gruppspelsomgången i OS i Japan möter Damlandslaget Nya Zeeland, som ligger sist i gruppen.

Damlandslaget har besegrat världsmästarna USA och sedan Australien. Nya Zeeland har förlorat båda sina matcher mot just dessa motståndare.

För Damlandslaget räcker det med ett oavgjort resultat för att de ska vinna gruppen. Denna match ska bara städas av.

Vad: Nya Zeeland damer – Sverige damer, OS
Avspark: Den 2021-07-27, kl. 10:00
Vart: Miyagi Stadium
Live stream: Discovery+
TV-kanal: Kanal 5
Speltips: Under 3,5 mål (Odds: 2.30 hos Betsson)

Nya Zeeland damer – Sverige damer stream

Du kan streama Nya Zeeland – Sverige från OS i Japan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa fotbollsmatcher från OS i Japan. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Nya Zeeland – Sverige stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Nya Zeeland – Sverige via live stream

Speltips & odds

Vilken härlig OS det har varit för Damlandslaget. Full pott efter två omgånger och en ny seger är att vänta. Sverige är stora favoriter till att vinna det sista gruppspelsmötet. Så bör det också bli. Fast några stora siffror behöver det inte alls vara.

Inför OS hade Damlandslaget spelat två vänskapsmatcher. Mot Australien blev det mållöst. Stina Blackstenius (i bild) gjorde matchens enda mål mot Norge. I OS gjorde hon både första och andra målet i matchen. Hon byttes ut mot Lina Hurtig som nätade 3-0 målet.

I Australien matchen fick Stina Blackstenius hoppa in och gjorde matchens sista mål, som blev 4-2. Men det såg ut som om hon hade skadat sig på nytt. Hon är tveksam till start. Kanske är det lika bra att låta henne vila, ihop med ett flertal andra svenskor till kvartsfinalen.

Damlandslaget har alltså råd att rotera i truppen och spara på krafter, samt se till att viktiga spelare som Blackstenius inte behöver vara skadade till kvartsfinalen.

Att Damlandslaget har hållit nollan i vänskapsmatcherna inför OS, samt mot USA, visar vilken styrka det finns i defensiven. Nya Zeeland, som har nätat ett mål vardera mot Australien och USA i sina förlustmatcher, kommer att få stora problem med att bryta ner och göra mål på Sverige.

Nya Zeeland släppte in 2 mål mot Australien och sedan 6 mål mot USA, som var revanschsugna efter Sverige-förlusten. Egentligen är Nya Zeeland betydligt starkare än så i defensiven, även om de inte har lyckats visa det i OS.

För Nya Zeeland är det ytterst liten chans att kvala vidare som en av två bästa 3:or i turneringen. Så det gäller att avsluta OS med heder i behåll och inte bli överkörda ytterligare en gång. Det är inte trovärdigt heller, eftersom Damlandslaget också bara vill spela av matchen.

Vårt speltips landar därför på att vi får se som mest 3 mål i matchen.

  • Vårt speltips: Under 3,5 mål i matchen
  • Odds: 2.30
  • Bettingsida: Betsson

Troliga startelvor inför matchen

Nya Zeelands möjlig startuppställning:

Anna Leat; Catherine Bott, Meikayla Moore, Abby Erceg, Daisy Cleverley; Betsy Hassett, Ria Percival, Katie Bowen, Ali Riley; Hannah Wilkinson, Olivia Chance.

Sveriges möjlig startuppställning:

Hedvig Lindahl; Hanna Glas, Amanda Ilestedt, Magdalena Eriksson, Jonna Andersson; Filippa Angeldal, Caroline Seger; Sofia Jakobsson, Kosovare Asllani, Fridolina Rolfö; Lina Hurtig.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar