Milan - Cagliari, 16/5: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
Milan
Oavgjort
Cagliari
Odds hämtat på bet365: 15/5 23:30

Milan jagar Champions League! Vinner man mot Cagliari är man tillbaka i den finaste av klubbturneringarna! Kolla in vårt speltips till matchen, och hitta er AC Milan – Cagliari stream!

Milan gjorde en väldigt stark höst men har dalat rejält under våren. Istället för titelstrid har det blivit en kamp om att nå Champions League – en kamp man ser ut att klara av. På andra sidan denna söndag står ett Cagliari som kämpar för sin överlevnad, ett lag som kommer att kriga i 90 minuter plus tilläggstid.

Här går vi igenom förutsättningarna inför matchen, ger er ett speltips och visar hur ni gör för att hitta en AC Milan – Cagliari live stream.


Streama Serie A på Bet365

Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Milan – Cagliari
Matchstart Kl. 20:45, den 16/5
Vart: San Siro
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Live
Speltips: Över 2,5 mål (1,53 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Milan ligger 3:a i Serie A, och säkrar Champions League-spel vid vinst.
  • Cagliari kämpar i botten av Serie A, och slåss för att hänga kvar.
  • Milan vann höstmatchen mot Cagliari med 2-0, efter att Zlatan gjort två mål.

Streama Milan – Cagliari live

Hur gör man då för att live streama Milan – Cagliari? Det är enklare än vad man kan tro att se matchen live. Det enda ni behöver göra för att hitta en AC Milan – Cagliari stream att se direkt på nätet, är att skapa ett konto på Bet365 och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan ni streama alla matcher från Serie A.

Ha igång din AC Milan – Cagliari live stream från valfri enhet. Du kan se din fotboll stream från mobil, dator eller surfplatta. Den visas med hög bild- och ljudkvalitet, och detsamma gäller kommentatorerna.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kr
  3. Streama Milan – Cagliari!

Speltips inför matchen

Milan gjorde en väldigt stark höst, och firade jul som ligaledare. Men sedan har det gått kraftigt utför för de rödsvarta. Stefano Pioli är känd för att ha sjok som tränare – han gör det väldigt bra under perioder men sedan vänder det och laget hamnar i en svacka. Historien upprepades här i Milan.

Trots Piolis trend av att alltid se sina lag dala efter en period, tror vi att svackan i det här fallet beror lika mycket på Zlatan Ibrahimovics alla skador. Han har inte spelat många matcher under våren, och laget har saknat honom väldigt mycket. I matchen mot Juventus tvingades han kliva av med knäsmärtor, och under lördagen bekräftades det att Zlatan missar EM. Oerhört tråkiga nyheter för alla fotbollsfans, som sett fram emot att se EM 2021 med Zlatan på planen.

I den senaste matchen klarade Milan sig ändå bra utan Zlatan, får man säga. Och ersättaren Ante Rebic gjorde knappast bort sig. ”I Rossoneri” vann mot Torino med hela 7-0 (!), och Rebic stod för ett hattrick. Det bådar gott inför matchen mot Cagliari.

Cagliari ligger på 16:e plats i Serie A, och har fem poäng till godo på Benevento på nedflyttningsplats. Vill det sig illa kan man alltså fortfarande åka ur. Därför kan vi räkna med att laget gör allt för att hindra ett ångestmöte i sista omgången. Med spelare som João Pedro och Radja Nainggolan på planen kan dessutom allt hända.

Vi tror på ny målfest, och landar i överspelet. Över 2,5 mål till 1,53, spelas på Bet365.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,53
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

Streama Zenit St Petersburg - Malmö FF: Se live stream & TV (29/9)
Streama Zenit St Petersburg - Malmö FF: Se live stream & TV (29/9)
Den 29 september (29/9) så kan du se Malmö - Zenit St Petersburg stream från Champions League. Läs hur du sänder matchen på TV & online.
News icon 27 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman