Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 15 maj, 2021

Milan – Cagliari, 16/5: Stream, speltips & odds

Milan Cagliari speltips stream

Milan jagar Champions League! Vinner man mot Cagliari är man tillbaka i den finaste av klubbturneringarna! Kolla in vårt speltips till matchen, och hitta er AC Milan – Cagliari stream!

Milan gjorde en väldigt stark höst men har dalat rejält under våren. Istället för titelstrid har det blivit en kamp om att nå Champions League – en kamp man ser ut att klara av. På andra sidan denna söndag står ett Cagliari som kämpar för sin överlevnad, ett lag som kommer att kriga i 90 minuter plus tilläggstid.

Här går vi igenom förutsättningarna inför matchen, ger er ett speltips och visar hur ni gör för att hitta en AC Milan – Cagliari live stream.


Streama Serie A på Bet365
Se fotboll från Italien m.m. hos Bet365

Vad: Milan – Cagliari
Matchstart Kl. 20:45, den 16/5
Vart: San Siro
Live stream Bet365
TV-kanal: C More Live
Speltips: Över 2,5 mål (1,53 hos Bet365)

Odds & inför matchen

  • Milan ligger 3:a i Serie A, och säkrar Champions League-spel vid vinst.
  • Cagliari kämpar i botten av Serie A, och slåss för att hänga kvar.
  • Milan vann höstmatchen mot Cagliari med 2-0, efter att Zlatan gjort två mål.

Streama Milan – Cagliari live

Hur gör man då för att live streama Milan – Cagliari? Det är enklare än vad man kan tro att se matchen live. Det enda ni behöver göra för att hitta en AC Milan – Cagliari stream att se direkt på nätet, är att skapa ett konto på Bet365 och där göra en insättning på minst 50 kronor. Då kan ni streama alla matcher från Serie A.

Ha igång din AC Milan – Cagliari live stream från valfri enhet. Du kan se din fotboll stream från mobil, dator eller surfplatta. Den visas med hög bild- och ljudkvalitet, och detsamma gäller kommentatorerna.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kr
  3. Streama Milan – Cagliari!

Speltips inför matchen

Milan gjorde en väldigt stark höst, och firade jul som ligaledare. Men sedan har det gått kraftigt utför för de rödsvarta. Stefano Pioli är känd för att ha sjok som tränare – han gör det väldigt bra under perioder men sedan vänder det och laget hamnar i en svacka. Historien upprepades här i Milan.

Trots Piolis trend av att alltid se sina lag dala efter en period, tror vi att svackan i det här fallet beror lika mycket på Zlatan Ibrahimovics alla skador. Han har inte spelat många matcher under våren, och laget har saknat honom väldigt mycket. I matchen mot Juventus tvingades han kliva av med knäsmärtor, och under lördagen bekräftades det att Zlatan missar EM. Oerhört tråkiga nyheter för alla fotbollsfans, som sett fram emot att se EM 2021 med Zlatan på planen.

I den senaste matchen klarade Milan sig ändå bra utan Zlatan, får man säga. Och ersättaren Ante Rebic gjorde knappast bort sig. ”I Rossoneri” vann mot Torino med hela 7-0 (!), och Rebic stod för ett hattrick. Det bådar gott inför matchen mot Cagliari.

Cagliari ligger på 16:e plats i Serie A, och har fem poäng till godo på Benevento på nedflyttningsplats. Vill det sig illa kan man alltså fortfarande åka ur. Därför kan vi räkna med att laget gör allt för att hindra ett ångestmöte i sista omgången. Med spelare som João Pedro och Radja Nainggolan på planen kan dessutom allt hända.

Vi tror på ny målfest, och landar i överspelet. Över 2,5 mål till 1,53, spelas på Bet365.

  • Vårt speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,53
  • Spelsida: Bet365

Relaterade nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar