Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 8 jan, 2024

Middlesbrough – Chelsea 9/1: Stream, odds & speltips

Vi har en spännande match på agendan i ligacupen under tisdagen, och den äger rum på Riverside Stadium där Middlesbrough står ansikte mot ansikte med Chelsea.

Det är dags för semifinal i EFL Cup – även kallad ligacupen – mellan Middlesbrough och Chelsea, och denna avgörelse kommer att ske genom ett dubbelmöte. Det första mötet spelas på Riverside Stadium och kickar igång klockan 21:00 på tisdag. Följ med oss när vi går igenom alla detaljer inför denna match, där vi inte bara presenterar vårt bästa speltips utan även granskar oddsen och visar dig hur du kan live-streama denna spännande drabbning från ligacupen.

Vad: Middlesbrough – Chelsea, EFL Cup
När: Den 9/1, kl. 21:00
Vart: Riverside Stadium
Speltips: Chelsea vinner & båda lagen gör mål (3.00 hos Bet365)
Livestream: > Viaplay

Chelsea vinner & båda lagen gör mål

Odds = 3.00
Bonus: Få 1250 kr i spelkrediter hos Bet365
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
Middlesbrough vs Chelsea Match Outcome
Match Starts 09/01 21:00
Match avslutad

Inför matchen

 • Första matchen i det dubbelmöte som utgör semifinalen i EFL Cup.
 • Chelsea har fortfarande ett antal spelare på sin skadelista; å andra sidan har laget presterat bättre resultat på senare tid.
 • Även hemmalaget brottas med en omfattande skadelista där upp till tio spelare är otillgängliga.

Middlesbrough – Chelsea stream

Ett dubbelmöte mellan Middlesbrough och Chelsea står för dörren, och om du önskar streama det första mötet, har du hamnat på rätt plats. Här går vi igenom hur du enkelt kan komma igång med live-streaming hos Viaplay – som innehar sändningsrättigheterna för samtliga EFL Cup-matcher, FA Cup, Premier League, och självklart mycket mer. Viaplay erbjuder en enastående bild- och ljudupplevelse, komplett med svenska kommentatorer. Kom igång med Viaplay genom att följa vår guide nedan.

 • Klicka dig vidare till Viaplay
 • Öppna ett konto och välj abonnemang
 • Streama Middlesbrough – Chelsea

Middlesbrough – Chelsea stream

Det är inte varje dag vi får säga det den här säsongen, men Chelsea har faktiskt säkrat tre raka tävlingsvinster. Man besegrade Crystal Palace med 2-1, Luton med 3-2 på bortaplan, och senast imponerade man med en 4-0-triumf över Preston på hemmaplan i FA Cupen. Denna form är något vi sällan sett hos Chelsea under säsongen. Vi påstår inte att allting är perfekt och att laget har bevisat allt, men att säkra tre raka vinster är åtminstone en grund att bygga på.

Middlesbrough, med Carrick vid rodret, genomgår faktiskt en tuff säsong. Laget var med och slogs om en Premier League-plats förra säsongen och nådde playoff-semifinalen, och målen inför säsongen var självfallet att åtminstone plocka en topp 6-placering. Dock är det långtifrån kört och några på varandra följande segrar kan lyfta dem upp bland de främsta lagen. Men 12:e plats i Championship efter 26 spelade omgångar är långt ifrån vad de förväntade sig.

Inför den här matchen har vi valt att presentera ett kombinationsspel som ger oss exakt 3.00 gånger insatsen. Vi spelar på att Chelsea vinner och att båda lagen gör mål. Vi tror att Chelsea, med sin fina form, kan fortsätta att vinna, men vi tror också att hemmalaget, som besitter en ansenlig offensiv potential, definitivt kommer att få sina chanser mot Chelsea. Vi vet alla att Chelsea, trots en fin form, fortfarande är instabila och har svårt att hålla nollor. Detta anser vi vara ett klokt val och det blir speltips härifrån Riverside Stadium.

Mer odds & betting inför matchen

Nedan har vi tagit fram några ytterligare speltips & odds inför ligacupmatchen mellan Middlesbrough mot Chelsea. Samtliga odds hämtar vi från spelbolaget Bet365 – som är ett spelbolag vi starkt rekommenderar.

Speltips Odds
Chelsea vinner 1.57
Chelsea leder i halvtid 2.05
Rätt resultat: 1-3 12.00
aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1635 Artiklar