Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 3 nov, 2021

Leverkusen – Real Betis, 4/11: Speltips & stream

Leverkusen – Real Betis, 4/11: Speltips & stream

Två veckor efter mötet i Sevilla ställs Bayer Leverkusen och Real Betis på nytt i Europa League gruppspelet, denna gång på BayArena.

I Sevilla delade lagen på potten, i en jämn tillställning där båda gängen nätade sent. Leverkusen var det bättre laget som skapade mer.

Med en stor hemmaplans fördel borde Leverkusen vara ännu starkare och se till att de går segrandes ur duellen denna gång.

Vad: Leverkusen – Real Betis, Europa League
Avspark: Den 2021-11-04, kl. 21:00
Vart: Bayarena
TV-kanal: Viasat Sport Premium
Speltips: Leverkusen (Odds: 2.15 hos Unibet)

Streama Leverkusen – Real Betis

Det är lätt att streama mötet mellan Leverkusen och Real Betis i Europa League online. Det enda du behöver för att hitta en live stream till matchen är att skaffa ett abonnemang på Viaplay.

Det går att ha igång din live stream fotboll stream. Titta via mobil, dator eller surfplatta.

  1. Gå till Viaplay
  2. Välj Viaplay Total
  3. Skapa konto och köp abonnemang
  4. Streama Leverkusen – Real Betis samt TV, Serier, Film och Sport online

Speltips & odds

Efter att ha fått en straff emot sig, som Borja Iglesias satte, lyckades Leverkusen kvittera genom Robert Andrich med 10 minuter kvar av matchen mot Real Betis.

Leverkusen skapade flest farligheter och visade mest vilja i matchen. Ändå känns delad pott som ett rättvist resultat.

I Europa League har det gått lysande för Leverkusen, som i varje match hittar en hög växel och ger järnet. De leder gruppen efter 3 omgångar, där de har besegrat Ferencvaros och Celtic innan Betis mötet. Allt har stämt i turneringen, med 7 mål framåt och bara 2 insläppta mål.

Lika bra har det inte gått i Bundesliga på sistone, även om starten var nästan perfekt. Det har bara blivit en poäng under de 3 senaste omgångarna i ligaspelet. Ändå parkerar Leverkusen på en 4:e plats i tabellen.

En av anledningar till dåliga resultat är att laget är skadedrabbat. Framåt saknas talismanen Patrik Schick och Emrehan Gedikli. Centralt får man också klara sig utan Charles Aranguiz, Exequiel Palacios, Karim Bellarabi och Julian Baumgartlinger. Ändå finns det gott om kvalité i truppen för att klara av att vända denna negativa formtrend.

Även Betis har gjort det bra, både i La Liga och Europa League.

Betis har också segrat över Ferencvaros och Celtic, men har en sämre målskillnad.

Hemma i Spanien har de öst in mål, där de har nätat 19 gånger på 12 omgångar. Det är extremt ovanligt för Betis. Å andra sidan har de också släppt in lite väl många mål.

Ett bra exempel på deras sårbara defensiv gick att se senast när de förlorade med 0-3 mot de regerande mästarna Atletico Madrid. Förlustsiffrorna kunde lätt ha skrivits med större tal.

Ändå ligger Betis på en 5:e plats, där de har 4 poäng upp till serieledarna Real Sociedad, där Alexander Isak har varit i toppslag.

För att lyckas gå om Leverkusen i tabellen krävs det en seger från Betis.

Det är troligt att båda lagen kommer att fokusera mest på att inte förlora matchen, även om Betis behöver gå för en viktoria.

Men med Betis usla insats senast, samt att de många gånger tappar spelet på resande fot, speciellt mot bättre lag, kan detta bli en vändpunkt för Leverkusen.

Trots skadeavbräcken är Leverkusen starka på hemmagräs och har ett bra nog lag, med Lucas Alario (i bild) på topp, som är taggade.

Därför landar spelet på att Leverkusen plockar samtliga 3 poäng i Europa League mötet mot Betis.

  • Vårt speltips: Leverkusen vinner matchen
  • Odds: 2.15
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Leverkusens möjlig startuppställning:

Hradecky; Frimpong, Kossounou, Tah, Hincapie; Andrich, Demirbay; Diaby, Wirtz, Paulinho; Alario.

Real Betis möjlig startuppställning:

Bravo; Montoya, Pezzella, Gonzalez, Miranda; Guardado, Carvalho; Joaquin, Fekir, Ruibal; Iglesias.

Nyheter

os
Se alla namn på de kommentatorer, programledare och experter som finns med i OS-studion 2024.
23 juli, 2024
os
Första officiella dagen för OS bjuder på beachvolleyboll, handboll och mycket mer!
23 juli, 2024
os
OS 2024 tjuvstartar under den 24-25 juli. Här hittar vi bl.a. fotboll, handboll och rugby i schemat!
23 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1580 Artiklar