Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 aug, 2022

Helsingborg – Mjällby (28/8): Stream, speltips & odds

Mjällby Helsingborg speltips stream

Helsingborg jagar nya poäng i bottenstriden, och denna söndag ställs man emot Mjällby. Vi ger er allt inför matchen, från speltips till information om hur ni gör för att se den via live stream.

Helsingborg har en tuff säsong som nykomling, men har rustat under sommaren och gör sig redo för en starkare höst. Senast vann man den otroligt viktiga matchen mot GIF Sundsvall, och nu väntar möte med Mjällby.

Mjällby gör en väldigt stark säsong, och ligger stadigt i mitten av tabellen. En stor, positiv överraskning. Ta del av vårt speltips till Helsingborg – Mjällby, och se hur ni gör för att streama matchen online.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Helsingborgs IF – Mjällby AIF, Allsvenskan
Var: Olympia, Helsingborg
När: Kl. 17:30, söndag 28 augusti
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 5
Speltips: Under 2,5 mål (1,61 hos Bet365)

Inför matchen

  • Mjällby är det lag i hela serien som stått för målsnålast matcher, med i snitt 1,9 mål per match.
  • Helsingborg har gjort minst mål i serien, blott 14 stycken. Samtidigt har man släppt in klart färre än bottenkonkurrenterna.
  • Mjällby slog Helsingborg med 2-1 i vårmötet.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’VCdQf2Wyl5PxPevB1q6Lkemtyb1DtOEWTKJzKtQ5′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Helsingborg – Mjällby

Det är knappast svårt att live streama Helsingborg – Mjällby AIF, och allt som krävs för att se matchen online är att ni skaffar ett konto hos Discovery Plus, där ni sedan köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla Allsvenskan-matcher live. Då kan ni också live streama AIK – Hammarby.

Välj själv om ni vill titta på er Helsingborg – Mjällby stream via mobil, dator eller surfplatta. Det går nämligen att se matchen via valfri enhet. Ni kan också koppla över sändningen till er TV, för att se matchen på TV. För att göra så krävs att ni har en Chromecast, HDMI-kabel eller liknande.

Kvalitén på er direktsända fotboll stream från Discovery Plus kommer att vara hög. Njut av bra bild, ljud och duktiga kommentatorer som förhöjer tittandet på er Helsingborg – Mjällby live stream.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Helsingborg – Mjällby live

Speltips & odds: Helsingborg – Mjällby

Helsingborg kom upp till den här allsvenska säsongen som en spännande nykomling. Klubben var den av nykomlingarna med störst tradition, bäst ekonomi och hade en tidigare landslagskapten som sportchef samt en tidigare förbundskaptensaktuell kille som tränare. Men Andreas Granqvist lyckades inte få ihop lagbygget inför säsongen, och Jörgen Lennartsson klarade inte av att förvalta det lag han hade.

Med en dryg tredjedel kvar har Jörgen Lennartsson sedan ett par veckor tillbaka sparkats, och Helsingborg ligger på kvalplats. Man har fem poäng upp till säker mark, där en annan nykomling i form av IFK Värnamo – som sett mycket bättre ut än Helsingborg i år – ligger. Snacket den sista tiden har varit om att undvika direkt nedflyttning, även om fem poäng givetvis är ett försprång som går att ta in.

Helsingborg kommer från en livsviktig seger mot bottenkonkurrenten GIF Sundsvall, i en match där sommarförvärven Arian Kabashi, Abdul Khalili, Rasmus Wiedesheim-Paul, Philip Rejnhold och Thomas Rogne alla startade. Fem nya spelare i startelvan, vilket kan vara ett bra drag med tanke på att de fem spelarna som var där innan bidragit till att laget varit på väg att åka ur serien.

Denna söndag ställs Helsingborg mot Mjällby, som överraskat mycket positivt den här säsongen. Laget tappade sina bästa spelare i vintras, men Andreas Brännström – som gör sin första säsong som allsvensk tränare – har fått laget att fungera fantastiskt bra. Stabiliteten är nyckeln, för Mjällby som på 19 matcher gjort blott 19 mål men släppt in endast 17.

I Mjällbys matcher görs det i snitt 1,9 mål, vilket är ovanligt lite. För Helsingborg ligger snittet på 2,3 mål, vilket också är väldigt lite. Vi tror på en match med ont om mål mellan dessa defensivt inriktade lag. ”Under 2,5 mål” spelas till 1,61 gånger pengarna, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,61
  • Spelsida: Bet365

Vi skulle vilja tipsa er att läsa på lite om oddsbonusar utan omsättningskrav.

Annan betting på matchen

Det finns massvis av odds på Helsingborg – Mjällby. Här under ser ni tre utvalda spel.

Speltips Odds (Bet365)
Över 2,5 mål 2,25
Båda lag gör mål – Nej 1,80
1X 1,50

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar