Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 27 aug, 2022

AIK – Hammarby (28/8): Stream, speltips & odds

Streama Hammarby – AIK speltips

Hammarby och AIK möts i ett guldderby! De båda lagen slåss om SM-guldet, och här kommer viktiga poäng i den kampen att fördelas. Ta del av speltips och hitta er AIK Hammarby live stream.

Hammarby står för en fantastiskt stark säsong. Laget ligger på andra plats i Allsvenskan, och ser väldigt formstarka ut. På söndagen ställs man emot AIK, som ser klart svagare ut spelmässigt men som bara ligger fyra poäng bakom i tabellen.

Här ger vi er det mesta inför derbyt på Friends Arena. Ta del av speltips, och se hur ni gör för att live streama AIK – Hammarby.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: AIK – Hammarby, Allsvenskan
Var: Friends Arena, Solna
När: Kl. 15:00, 28 augusti
Live stream: Discovery Plus
TV: Discovery+ Extra 1
Speltips: Hammarby vinner (2,30 hos Bet365)

Inför matchen

  • När lagen möttes i våras slutade det i en underhållande 3-3-match, där Hammarby missade straff.
  • AIK sparkade nyligen sin dåvarande tränare Bartosz Grzelak, och Henok Goitom har nu tagit över ansvaret.
  • Jeppe Andersen missar matchen för Hammarby, då han är avstängd. Vincent Thill är avstängd för AIK:s del.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’xDrHvDXHa3cJgBMcGksWlMDYCoYvwJ6vgbhJgwJI’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama AIK – Hammarby

Det är enkelt att streama AIK – Hammarby direktsänt på nätet. Allt som krävs för att se matchen online är att skaffa ett konto hos Discovery Plus, och där köpa ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Du väljer själv vilken enhet du ska använda för att ha igång din AIK – Hammarby live stream. Det går utmärkt att titta på matchen via mobil, såväl som från dator eller surfplatta. Har du dessutom en Chromecast eller liknande, då kan du koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se Stockholmsderbyt på TV.

Sändningen hos Discovery Plus håller hög kvalitet, vad gäller både bild och ljud. Kommentatorerna är dessutom kunniga, vilket förhöjer upplevelsen framför din AIK – Hammarby stream än mer.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama AIK – Hammarby

Speltips & odds: AIK – Hammarby

Vi har en fantastiskt spännande match att se fram emot under söndagen. AIK och Hammarby möts i ett hett Stockholmsderby, där Hammarby vid vinst i princip skriver av AIK från guldstriden. Samtidigt skulle en AIK-seger i denna match innebära att det bara skiljer en poäng lagen emellan.

Hammarby har haft en fantastisk säsong, där Martí Cifuentes lyckats få laget att spela en fin fotboll och samtidigt ha en mentalitet och stark vilja att vinna hela tiden. Lite av de goda sidorna från sina två föregångare, Stefan Billborn och Milos Milojevic. I detta nu ligger Hammarby tvåa i Allsvenskan, fem poäng bakom det Häcken som samtidigt spelat en match mer.

AIK är också ett av fem lag som har en någorlunda realistisk chans på SM-guldet. Laget ligger fyra, och är fyra poäng bakom sina grönvita rivaler. Spelet har hackat en hel del, resultaten har hackat en del dem också, och häromveckan fick tränaren Bartosz Grzelak sparken. In har Henok Goitom kommit, som inte har mycket tränarerfarenheter men som har med sig sina erfarenheter som spelare i bland annat lag från Serie A och La Liga. Där lär han ha lärt sig en del. Samtidigt har han varit en del av tränarstaben i AIK:s U19-lag, vilket innebär att han redan är bekväm med hur tränaryrket fungerar.

När AIK och Hammarby möttes i våras slutade matchen 3-3, men där var Hammarby klart närmast segern. Sett till hur lagen sett ut på sistone, och med tanke på att AIK spelade Europamatch så sent som i torsdags, lutar vi mot att Hammarby vinner denna gång.

Den raka 2:an finnes till 2,30 gånger insatsen hos Bet365, och spelas.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 2,30
  • Spelsida: Bet365

Skulle ni föredra att spela med högre odds? Då kommenderar vi er att kolla in oddsboostar innan ni spelar.

Annan betting på matchen

Det finns massor av odds att till denna match. Här under finner ni några.

Speltips Odds (Bet365)
1X 1,57
Över 2,5 mål 1,85
Under 2,5 mål 1,95

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar