Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 apr, 2021

Hammarby – BK Häcken, 1/2: Stream, speltips & odds

Hammarby Häcken speltips stream

Hammarby och Häcken är två lag på jakt efter poäng. På lördag möts dem i Allsvenskan. Ta del av vårt speltips till matchen, och kolla in hur du hittar en Hammarby – Häcken live stream.

Hammarby har redan förlorat två matcher, och för Häcken är läget än värre med tre förluster. Här ställs två lag på jakt efter att hänga med toppen mot varandra, och den som förlorar får det svettigt.

Vill ni streama Hammarby – Häcken live? Eller bara ta del av ett speltips med våra synpunkter på matchen? Läs vidare!


Streama fotboll i Sverige
Se mängder av heta ligor hos Bet365

Vad: Hammarby IF – BK Häcken
Matchstart Kl. 17:30, den 1/5
Vart: Tele2 Arena
Live stream Discovery +
TV-kanal:
Speltips: Hammarby vinner (2,50 hos Betsson)

Odds & inför matchen

  • Hammarby har inlett säsongen med blott tre poäng på tre matcher.
  • Häcken har varit ännu sämre, och har inte lyckats ta en enda poäng.
  • Brassen Paulinho har representerat Häcken i många år och gjort många mål för laget. Numera spelar han för Hammarby, men är skadad och missar matchen.

Resultat Odds
Hammarby vinner 2.50
Oavgjort 3.30
Degerfors IF vinner 3.00

Oddsen är hämtade från Betsson. Här finner ni vår Betsson recension.

Streama Hammarby – Häcken

Ni som vill streama Hammarby – Häcken kan enkelt göra det. Det enda ni behöver för att se matchen live är ett konto och abonnemang på Discovery Plus, där ni kan titta på alla matcher från Allsvenskan.

Det går att ha igång din Hammarby – Häcken stream från valfri enhet. Se matchen från mobil, dator eller surfplatta, och om du har en Chromecast kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen.

  1. Gå till Discovery
  2. Skapa ett konto
  3. Köp sportabonnemanget
  4. Streama Hammarby – Häcken live!

Speltips inför matchen

Stefan Billborn valde inför säsongen att gå över från 4-2-3-1 till 4-3-3, där alltså skillnaden i detalj var det där tremannamittfältet. Istället för att ha två sittande mittfältare och en offensivare, vände han på det till att ha en sittande mittfältare och två offensivare – men med lägre utgångspositioner än förra året.

Tanken var att denna lilla förändring i formationen skulle göra försvaret starkare, eftersom spelarna låg lägre i position då kunde täcka backlinjen bättre, men även skapa ett större hot framåt eftersom det nu var två mer offensiva mittfältare, istället för en.

Formationsförändringen har inte fallit särskilt väl ut. Anfallaren Astrit Selmani har blivit isolerad på topp, där han saknat någon mittfältare som legat riktigt nära honom och kunnat ge honom passningar. Försvaret har inte heller sett särskilt mycket bättre ut, där man släppte in tre mål mot Malmö och två mål mot AIK. Visserligen släpptes flera av målen in på fasta situationer, men faktum kvarstår att det inte blivit någon direkt stabilitet bakåt.

I slutet av derbyt senast valde Billborn att justera till 4-2-3-1, och det såg bättre ut. Det blir nu intressant att se hur tränaren väljer att formera laget här.

Häcken har inte heller haft någon kul start på säsongen. Tre förluster på tre matcher, och då har man ändå mött överkomligt motstånd i form av Halmstad och Sirius samt Malmö. Skulle det bli en ny förlust står man på noll poäng efter fyra omgångar, och då kan Andreas Alm börja känna sig riktigt pressad.

Vi tror att det blir just förlust för Häcken. Häcken har förlorat mot två väntade bottengäng, medan Hammarbys förluster kommit på bortaplan mot förväntade topplag. Vi tror att Hammarby vinner matchen, och att Häcken får resa tillbaka till Göteborg tomhänta.

Vi spelar den raka 1:an till 2,50 gånger insatsen. Oddset finner ni på Betsson.

  • Vårt speltips: Hammarby vinner
  • Odds: 2.50
  • Spelsida: Betsson
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar