Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 18 sep, 2021

Halmstad – Kalmar, 19/9: Speltips & stream

Inför Allsvenskan 2020: IK Sirius

Spelbolag har ingen favorit till seger i mötet mellan Halmstad BK och Kalmar FF i Allsvenskan.

Det skiljer 7 poäng i tabellen, där Halmstad ligger på en 12:e plats medan Kalmar är 7:an i tabellen.

Halmstad har varit mållösa i sina två senaste ligamatcher. Även Kalmar har stundtals haft bekymmer med målskyttet.

Då båda lagen dessutom är starka i försvaret är risken stor att åtminstone något av dem misslyckas med att hitta nätmaskorna.

Vad: Halmstad – Kalmar, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-09-19, kl. 17:30
Vart: Örjans Vall
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Båda lag gör inte mål (Odds: 1.75 hos Bet365)

Halmstad – Kalmar stream

Du kan streama Halmstad och Kalmar i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Halmstad – Kalmar stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Halmstad – Kalmar via live stream

Speltips & odds

Ännu är det ingen panik för Halmstad, som har 4 poäng ner till bottenstriden. Däremot behöver formen förbättras snart, eftersom laget har haft enorma svårigheter att skapa något vasst i offensiven.

Redan innan VM-kvalet spelade man en chansfattig match borta mot Varbergs BoIS, som slutade 0-1. De positiva var försvaret stängde igen ytorna bra och lät inte motståndarna skapa så mycket. Det negativa var att man bara fick till ett skott på mål.

Efter omstarten var det lika illa mot. Halmstad var på resande fot och gästade IFK Göteborg. Återigen blev det bara ett skott på mål och inget vidare kreativt spel. Försvaret var okej men kunde inte hindra Tobias Sana och Marcus Berg från att hamna i målprotokollet.

I Halmstand är Marcus Antonsson bäst med sina 5 mål. Fast även han har varit lite uddlös på sistone.

Halmstad har å andra sidan ett tillräckligt stabilt försvar för att hålla undan vilket lag som helst på hemmagräs. Efter 18 omgångar har man bara släppt in 16 mål. Å andra sidan har man bara nätat 13 gånger. Det är bara Örebro som har nätat ett mål färre i Allsvenskan.

Detta blir inget enkelt möte för Kalmar, som har blandat och gett. Segrar har blandats med kryssresultat och förluster. De passade på och krossade Degerfors senast med 4-1, som sliter rejält med formen och inkasserade sin tredje raka förlust.

Oliver Berg nätade både sitt 6:e och 7:e mål. Han har varit klart bäst framåt. I övrigt har Kalmar varken öst eller läckt in mål. Det har blivit 20 mål både framåt och bakåt för Henrik Rydströms gäng.

Kalmar befinner sig i ingenmanslandet eftersom det är för långt uppåt i tabellen för att man ska vara med i någon guldstrid, eller utmana om Europa platser. Inte heller är det någon risk att man åker ur toppdivisionen. Att ändå ständigt hitta en motivation har varit en styrka för dem.

Fast därmed inte sagt att de får det lätt på Örjans Vall, där Halmstad bara har släppt in 4 mål på 8 hemmamatcher.

I och med att både Halmstad och Kalmar har visat sig vara kapabla till att stoppa många lag från att näta på dem kan de lika gärna använda den energin mot varandra också.

Därför faller spelet på att något av lagen, Halmstad eller Kalmar, eller båda lagen, misslyckas med att näta i mötet.

  • Vårt speltips: Båda lag gör inte mål i matchen
  • Odds: 1.75
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Halmstads möjlig startuppställning:

Malkolm Nilsson; Andreas Bengtsson, Joseph Baffo, Andreas Johansson, Edvin Kurtulus; Erik Ahlstrand, Joel Allansson, Amir Al-Ammari, Samuel Kroon; Marcus Antonsson, Mikael Boman.

Kalmars möjlig startuppställning:

Lucas Högg; Lars Sätra, Rasmus Sjöstedt, Sebastian Ring; Piotr Johansson, Romario Pereira Sipiao, Carl Gustafsson, Nils Fröling; Jonathan Ring, Oliver Berg, Noah Shamoun.

Nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
15 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar