Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 20 maj, 2022

Elfsborg – IFK Göteborg (22/5): Stream, speltips & odds

Göteborg Landskrona speltips stream

Elfsborg och IFK Göteborg möts i en intressant match i Allsvenskan på söndag, då Göteborg ska försöka studsa tillbaka efter en tids svagare resultat. Här ger vi er vårt speltips till matchen, och visar hur ni gör för att streama Elfsborg – IFK Göteborg.

Efter att ha vunnit sina tre första matcher har det gått utför för IFK Göteborg, som nu har fem raka matcher utan seger. Vill man tillhöra toppen i år är det läge att börja vinna igen, men att spela borta mot Elfsborg är ingen enkel uppgift.

Elfsborg har väl knappast fått någon kanonstart på säsongen de heller, och kommer senast från 0-2 mot Sirius. Det här är en match mellan två lag som har mycket att bevisa. Ta del av vårt speltips till den, och se hur ni gör för att streama Elfsborg – IFK Göteborg.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: IF Elfsborg – IFK Göteborg
Matchstart Kl. 15:00, den 22/5
Vart: Borås Arena
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: Elfsborg vinner (1,57 hos Bet365)

Inför matchen

  • Elfsborg förlängde under fredagen kontraktet med lagkapten Johan Larsson, som förklarade att han inte tänker lämna förrän han vunnit en titel med klubben.
  • IFK Göteborg har haft några röriga dagar, där man precis brutit kontraktet med stjärnan Tobias Sana.
  • Båda lagen har haft en svag start på Allsvenskan, och är i behov av seger här.

Statistik & startelvor

[sports data-token=’nv50HBBj1w1ra0VIXaO2Z7yD870flvEE4q8eF1hf’ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Elfsborg – IFK Göteborg

Det är enkelt att streama Elfsborg – IFK Göteborg live på internet. Allt som krävs för att se matchen direktsänt online är att ni skaffar ett konto hos Discovery Plus, och där köper ett sportabonnemang. När det är gjort kan ni se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går alldeles utmärkt att ha igång er Elfsborg – IFK Göteborg stream från såväl mobil, dator som från surfplatta. Har ni en Chroemcast eller liknande kan ni koppla över sändningen till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Sändningen hos C More håller mycket hög kvalitet, vad gäller såväl bild som ljud. Dessutom är kommentatorerna till din fotboll stream mycket skickliga, både huvudkommentatorn och expertkommentatorn.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Elfsborg – IFK Göteborg live

Speltips & odds: Elfsborg – IFK Göteborg

Det här skulle bli året då IFK Göteborg äntligen fick ordning på saker och ting. Hösten 2021 var riktigt stark, och truppen är på papper en av Allsvenskans bästa. Säsongen startade också bra, med nio poäng på säsongens tre första matcher. Därefter har det gått utför.

När motståndet trissades upp blev också resultaten sämre, och i paus mot Kalmar FF häromveckan utbröt ett storgräl mellan stjärnan Tobias Sana och tränaren Mikael Stahre. Grälet handlade om taktiska val, och spårade ur så pass mycket att Sana stängdes av från träning och matchspel. Efter att yttern gillade en Instagram-kommentar där någon skrivit ”Ut med idioten Stahre” blev konflikten än djupare, och till slut valde IFK Göteborg att bryta hans kontrakt. Sana är nu fri att söka sig till en ny klubb.

Elfsborg stod för en riktigt slät figur mot Sirius senast, där man förlorade med 0-2 och inte hade särskilt många målchanser. Boråslaget ligger nu på 10:e plats i tabellen. Man har samma poängskörd, 11, som IFK Göteborg, men en något bättre form. Göteborg har nämligen 0-2-3 på sina fem senaste, medan Elfsborg har 2-1-2.

Här tror vi att Elfsborgs styrka på hemmaplan kommer att hjälpa laget till seger, samtidigt som Göteborg inte verkar må särskilt bra just nu. Den raka 1:an finnes till 1,57 gånger insatsen, och spelas hos Bet365.

  • Vårt speltips: Elfsborg vinner
  • Odds: 1,57
  • Spelsida: Bet365

Ni är välkomna att kolla in oddsbonusar innan ni lägger era spel.

Annan betting på matchen

Här landar vårt spel på Elfsborg. Men ni är välkomna att kolla in fler odds på matchen.

Speltips Odds från Bet365
X2 2,25
Över 2,5 mål 1,80
Under 2,5 mål 2,00

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar