Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 30 sep, 2021

Elfsborg – IFK Göteborg, 1/10: Speltips & stream

Elfsborg – Norrköping, 24/5: Speltips & stream

Spelbolag har Elfsborg som givna favoriter till att slå IFK Göteborg i Allsvenskan.

Så enkelt kommer det inte att bli att ta en rak seger. Elfsborg är formlösa med 3 raka förluster i ryggen.

Även Göteborg har varit uddlösa och torskat 3 raka ligamatcher. Så detta kan bli en stängd tillställning.

Vad: Elfsborg – IFK Göteborg, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-10-01, kl. 19:00
Vart: Borås Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 2.15 hos Bet365)

Elfsborg – IFK Göteborg stream

Du kan streama Elfsborg och IFK Göteborg i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Elfsborg – IFK Göteborg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Elfsborg – IFK Göteborg via live stream

Speltips & odds

Elfsborg har 14 poäng mer än IFK Göteborg i tabellen, efter 21 omgångar i Allsvenskan.

När det kommer till dagsformen ligger båda lagen på samma nivå. Under isen.

Ett tag var Elfsborg med och slogs om ligaguldet. Det var för 3 omgångar sedan. Laget hade radat upp segrar och tagit 36 poäng.

Tre omgångar senare ligger de fortfarande på 36 poäng. Förluster har avlöst varandra. Man har förlorat mot Östersund, Malmö FF och Mjällby. Under tiden har Elfsborg bara nätat en gång.

Anfallarna Jeppe Okkels, med 4 mål, Per Frick, med 6 mål, samt Alexander Bernhardsson, med 4 mål, har helt tappat stinget när det gäller som mest.

Senast åkte man på storstryk mot Mjällby, där målvakten Tim Rönning blev utvisad. Ytterbacken Christopher Mc Vey kommer att saknas mot IFK Göteborg, då han är avstängd, på grund av för många gula kort.

Inte för att det har gått så mycket bättre för IFK Göteborg.

Även de har 3 raka förluster i Allsvenskan, som har kommit mot AIK, Hammarby och Kalmar. Och även IFK Göteborg har haft stora bekymmer med målskyttet där de bara har nätat en gång under dessa 3 förluster.

Mot Kalmar senast, där det blev 0-2, fick man bara till 2 skott på mål. IFK Göteborg saknade kreativitet helt.

Anfallsstjärnan Marcus Berg, med 5 mål, fick ett gult kort och är avstängd mot Elfsborg. Likaså mittfältaren August Erlingmark.

Det är stora avbräck för ett lag som sliter rejält i tabellen. IFK Göteborg har precis näsan ovanför vattenytan, med en poängs marginal.

Så det är akut för dem att hitta rätt. Genast. Man har inte råd med så många fler poängtapp. Det gäller att stänga igen bakåt och få med sig vad som helst från detta möte.

Likaså för Elfsborg, som fortfarande har en chans till Europa platserna.

Det är trots allt bara 5 poäng upp till toppen av tabellen. Hoppet lever fortfarande, även om möjligheterna är små.

Bet365 erbjuder 34.00 i odds på att Elfsborg tar ligaguldet.

I och med detta kan det bli en stängd match, där båda gängen i första hand värvan om sina poäng. Det gäller att inte bjuda motståndarna på något.

Därför faller spelet på att vi får se som mest 2 mål mellan Elfsborg och IFK Göteborg, men inga fler än så.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 2.15
  • Bettingsida: Bet365

Troliga startelvor inför matchen

Elfsborgs möjlig startuppställning:

Hakon Rafn Valdimarsson; Simon Strand, Maudo Jarjue, Leo Väisänen, Gustav Broman; Frederik Holst, Emmanuel Boateng, Simon Olsson; Jeppe Okkels, Per Frick, Alexander Bernhardsson.

IFK Göteborgs möjlig startuppställning:

Giannis Anestis; Carl Johansson, Mattias Bjärsmyr, Bernardo Vilar, Alexander Jallow; Hosam Aiesh, Gustav Svensson, Filip Ambroz, Kevin Yakob; Oscar Vilhelmsson, Robin Söder.

Nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1579 Artiklar