Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 17 okt, 2021

Djurgården – Elfsborg, 18/10: Speltips & stream

Halmstad – Djurgården, 12/7: Speltips & stream

Djurgården får ett ypperligt läge att resa sig efter derbyförlusten och gå upp i serieledning när Elfsborg gästar dem i Allsvenskan.

Med en match mindre spelad har Djurgården lika många poäng, 44 till antal, som titelkonkurrenterna Malmö FF och AIK i toppen av tabellen.

Gästerna Elfsborg är 5:an, med 5 poäng färre än topplagen, som måste gå för en seger i hopp om att få slåss i toppen. Uppgiften kan bli för svår.

Vad: Djurgården – Elfsborg, Allsvenskan
Avspark: Den 2021-10-18, kl. 19:00
Vart: Tele2 Arena
Live stream: Streama Allsvenskan
TV-kanal: Discovery+
Speltips: Djurgården (Odds: 1.98 hos Betsson)

Djurgården – Elfsborg stream

Du kan streama Djurgården och Elfsborg i Allsvenskan genom att skapa ett konto hos DiscoveryPlus. Där har man alla rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan i Sverige. Det är dessvärre inte gratis – utan kräver att du har ett abonnemang som låser upp alla sport streams.

Din Djurgården – Elfsborg stream kommer att vara av hög kvalité. Du kommer ha svenska kommentatorer som sällskapar under din live stream. Du kan även välja att se matchen i HD från din mobil, dator eller TV.

  1. Gå till DiscoveryPlus
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp abonnemang
  4. Se Djurgården – Elfsborg via live stream

Speltips & odds

Toppstriden i Allsvenskan kunde inte vara mer spännande.

Malmö FF, Djurgårdens IF och AIK slåss om titeln, medan Norrköping och Elfsborg är heta utmanare som har en bit upp till toppen. Med 8 omgångar kvar att spela är ingenting omöjligt, även om titelförsvararna Malmö FF ändå ses som den hetaste kandidaten till att gå segrandes ur titelduellen.

Djurgården sitter ändå i förarsätet, i alla fall sett till tabellen och att de har en match mindre spelad. De har allting i sina egna händer.

Formen är också riktigt bra. Man hade 3 segrar över Hammarby, Degerfors och Östersund på de 4 senaste ligamatcher innan derbymötet mot AIK.

Där blev Rasmus Schüller syndabock eftersom han drog på sig en utvisning redan efter 10 minuters spel. Argentinaren Nicolas Stefanelli gav AIK ledningen och fick sitt andra gula kort direkt efter. Den andra halvleken var jämn, där båda lagen skapade mycket. Men 0-1 förlusten blev ett faktum.

Djurgården har släppt in minst mål av alla i Allsvenskan, nämligen 18 stycken efter 22 omgångar.

Framåt är det Edward Chilufya som är bäst med 5 mål och 2 assister. Anfallskollegan Joel Asoro (i bild) har nätat 2 gånger och passat fram till ett mål.

De är en klass bättre än Elfsborg, som har målvakten Tim Rönning fortsatt avstängd.

Säsongens första inbördesmötet som spelades på Borås Arena i april månad vann Djurgården med 2-0, efter mål av Aslak Fonn Witry samt Edward Chilufya.

Elfsborg har sedan dess spelat bättre och klättrat i tabellen. Fast det har inte varit helt friktionsfritt.

När det kommer till dagsformen har den i september månad varit usel. Från mitten av månad till slutet blev det 3 raka nederlag mot tabelljumbon Östersund, serieledarna Malmö FF och Mjällby FF.

Innan dess var Elfsborg med och slogs om ligaguldet. Anfallarna Jeppe Okkels, med 5 mål, Per Frick, med 6 mål, samt Alexander Bernhardsson, med 4 mål, har helt tappat stinget när det gäller som mest.

Däremot blev det en seger senast mot IFK Göteborg med 1-0 på hemmagräs, där Jeppe Okkels nätade strax innan fulltid. Elfsborg gjorde en bra insats och skapade mycket.

Ändå känns de inte tillräckligt heta för att utmana Djurgården, som krigar om ligaguldet, om några poäng i detta skede.

Därför landar spelet på att Djurgården tar samtliga 3 poäng i Allsvenskan mot Elfsborg.

  • Vårt speltips: Djurgården vinner matchen
  • Odds: 1.98
  • Bettingsida: Betsson

Troliga startelvor inför matchen

Djurgårdens möjlig startuppställning:

Jacob Widell Zetterström; Elliot Käck, Hjalmar Ekdal, Jacob Une Larsson, Haris Radetinac; Magnus Eriksson, Albion Ademi, Hampus Finndell; Edward Chilufya, Kalle Holmberg, Joel Asoro.

Elfsborgs möjlig startuppställning:

Hakon Rafn Valdimarsson; Johan Larsson, Leo Väisänen, Maudo Jarjue, Simon Strand; Frederik Holst, Andre Römer, Simon Olsson; Rasmus Alm, Per Frick, Jeppe Okkels.

Nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar