Belgien - Kroatien, 6/6: Stream, speltips & odds

Resultat
Odds
Belgien
Oavgjort
Kroatien
Odds hämtat på bet365: 5/6 23:15

Belgien och Kroatien möts i en match mellan två nationer som EM-laddar. Vi ger er vårt speltips till sammandrabbningen, och visar även hur ni hittar en Belgien – Kroatien live stream.

Belgien och Kroatien har båda målsättningen att vinna sommarens EM-slutspel. På söndag möter de varandra i ett genrep, som kan ge oss en liten fingervisning om var de står.

Vi tror på en intressant match, men kan inte utlova alltför stor underhållning då spelare inte gärna riskerar för mycket i en träningsmatch precis innan EM. Vi ger er hur som helst vårt speltips till matchen, och visar hur ni finner en Belgien – Kroatien stream. Läs mer om EM-lagen i vår EM 2021 tips & betting-guide.


Streama fotboll på Bet365

Se fotboll från Europa hos Bet365

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Belgien – Kroatien
När: Den 6/6, kl. 20:45
Vart: Stadio Roi Baudouin, Bryssel
Vad: Träningslandskamp
TV:
Speltips: Belgien vinner matchen (1,80 hos Bet365)

Inför matchen

  • Belgien tog brons i senaste VM, medan Kroatien hämtade hem ett silver.
  • Skadeläget ser ljust ut för båda lagen, som är utan tyngre avbräck.
  • Lagen möttes senast i kvalet till VM 2014. Då vann Belgien en match, medan den andra slutade oavgjort.

Streama Belgien – Kroatien

Det är inte särskilt svårt att streama Belgien – Kroatien live på nätet. Det enda du behöver göra för att titta på matchen online på internet är att skapa ett konto på C More, och där köpa ett sportabonnemang. Då kan du se Belgien – Kroatien direkt på nätet, och även live streama EM 2021.

Se din fotbollsmatch direktsänt från valfri enhet. Du kan ha igång din Belgien – Kroatien stream via mobil, dator eller surfplatta. Sändningen av din fotboll stream visas med hög kvalitet vad gäller såväl bild som ljud.

  • 1. Gå till C More
  • 2. Skapa ett konto och köp sportabonnemanget
  • 3. Streama Belgien – Kroatien

Speltips inför matchen

Silver- och bronsmedaljörerna från VM 2018 möts under söndag kväll, när Kroatien gästar Belgien i nationernas genrep inför EM 2021. Båda nationer tillhör favoriterna till att vinna mästerskapet, där väl Belgien får hållas lite högre.

Sedan VM för tre år sedan har Kroatien inte blivit mycket bättre. Deras mest tongivande spelare har blivit några år äldre och i de flesta fall även sämre. Mario Mandzukic, Ivan Rakitic, Luka Modric och Ivan Perisic startade alla i den där finalen, och stod alla högre upp i sina karriärer då än nu.

Dessvärre har spelarna som kommit fram i Kroatien inte varit av samma kvalitet som de som åldrats, och det är bara att konstatera att laget tappat i kvalitet sedan det senast bar av.

Belgien har samtidigt en gyllene generation som börjar gå mot sista dansen. De har hela EM:s äldsta trupp, och det börjar bli dags för Eden Hazard, Kevin De Bruyne och gänget att kröna sin tid i landslaget med ett mästerskapsguld. Det blev åtminstone ett VM-brons från senast, men ett guld vore något annat.

Vi tror att Belgien räcker längre här, och när vi placerar vårt speltips landar vi i den raka 1:an. Den spelas till 1,80 gånger insatsen på Bet365.

  • Vårt speltips: Belgien vinner
  • Odds: 1,80
  • Spelsida: Bet365

Relaterade artiklar

Streama Zenit St Petersburg - Malmö FF: Se live stream & TV (29/9)
Streama Zenit St Petersburg - Malmö FF: Se live stream & TV (29/9)
Den 29 september (29/9) så kan du se Malmö - Zenit St Petersburg stream från Champions League. Läs hur du sänder matchen på TV & online.
News icon 27 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Färre spelare byter spelbolag – Bonusregler är orsaken
Läs lite mer om hur de svenska reglerna kring bonusar fungerar - samt vilka effekter som det haft på svenska spelmarknaden.
News icon 21 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Streama Malmö FF - Juventus: Se live stream & TV (14/9)
Se hur du kan sända Malmö - Juventus stream från Champions League (CL) den 14 sept, 2021, Vi visar vart du streamar matchen online och på TV.
News icon 13 september, 2021
Author icon Jimmie Nyman