Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 16 mar, 2022

Bayer Leverkusen – Atalanta (17/3): Stream, speltips & odds

Bayer Leverkusen Atalanta speltips stream

Bayer Leverkusen och Atalanta drabbar samman i en het match från Europa League. Vi ger er vårt speltips, och visar hur ni hittar er Bayer Leverkusen – Atalanta stream.

Det första mötet mellan Bayer Leverkusen och Atalanta var definitivt värt inträdet, och vi hoppas naturligtvis att vi bjuds på samma underhållning i returen. Leverkusen ska försöka vända ett underläge med ett mål, och större mirakel än så har inträffat.

Här går vi igenom förutsättningarna till matchen på BayArena, i form av ett speltips och dessutom information om hur ni gör för att streama Bayer Leverkusen – Atalanta live.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

Vad: Bayer Leverkusen – Atalanta
Matchstart Kl. 18:45, den 17/3
Vart: BayArena
Live stream Viaplay
TV-kanal: Ingen kanal
Speltips: Båda lag gör mål – Ja (1,50 hos Bet365)

Inför

  • Bayer Leverkusen förlorade sin senaste match med 0-1, men hade dessförinnan gjort mål i tolv raka matcher.
  • Atalanta saknar en del offensiva klasspelare, men har ett så väl fungerande lag att det brukar bli målfyrverkerier ändå.
  • Atalanta vann första mötet mot Leverkusen med 3-2.

Statistik & inför

[sports data-token=’ZzAd8sEgAMNUL2NItg4Agd0ocZM7remJxQB4jCl4′ class=’odds-1-centered’ data-lang=’sv’ data-odds-format=’decimal’]

Streama Bayer Leverkusen – Atalanta

Det är inte alls svårt att live streama Bayer Leverkusen – Atalanta online. Allt som krävs för att kunna titta på matchen direktsänt på nätet är ett konto på Viaplay, där ni köpt ett sportabonnemang. Har ni ordnat det kan ni titta på er Bayer Leverkusen – Atalanta live stream direkt från valfri enhet, och se alla matcher från Europa League live.

Kolla på matchen via mobil, dator eller surfplatta. Med hjälp av en Chromecast eller liknande enhet kan ni dessutom koppla över er fotboll stream till TV-skärmen, och se matchen på TV. Oavsett var och hur ni väljer att se matchen kan vi garantera att ni får se den med hög bild- och ljudkvalitet, och dessutom att kommentatorerna håller en hög nivå.

Vad gäller TV-sändning kommer matchen inte att sändas på TV. Vill du titta på matchen på TV rekommenderar vi dig att du kopplar över din stream av matchen från annan enhet till TV-skärmen med hjälp av HDMI-kabel, Apple TV, Chromecast eller liknande.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto
  • Köp sportabonnemanget
  • Streama Bayer Leverkusen – Atalanta online!

Speltips & odds: Bayer Leverkusen – Atalanta

Det första mötet mellan Bayer Leverkusen och Atalanta var en riktig smällkaramell, som gav åskådarna det mesta. Matchen innehöll fem mål, en ramträff och en vändning. Framförallt vann hemmalaget matchen med ett mål, vilket ger oss de förutsättningar som brukar bädda för en allra mest öppen retur.

Bayer Leverkusen har nu ett mål att hämta in, men har samtidigt fördel av att spela på hemmaplan. Tyska lag är kända för att vara hemmastarka, och som tredjeplacerat i Bundesliga bör detta vara en tuff uppgift för Atalanta. Tittar vi på Bundesligas hemmatabell ligger Leverkusen dock bara på en 10:e plats, trots den godkända resultatraden 7-2-4.

Atalanta är samtidigt klart bättre på bortaplan än på hemmaplan, konstigt nog. I Serie A har man resultatraden 4-6-4 hemma i Bergamo, men 9-3-2 på bortaplan.

Bayer Leverkusen lär sakna Patrik Schick till den här matchen. Den tjeckiske anfallaren har varit borta i en månad, men är på väg tillbaka från skadan. Han har levererat 20 mål på 20 ligamatcher denna säsong, och är ett mycket tungt avbräck. Även Atalanta saknar offensiv kraft, i form av Josip Ilicic och Duván Zapata.

Trots några offensiva avbräck är de här lagen så pass målfarliga att vi närmast kan garantera målgaranti. Det lär smälla åt båda håll i denna avgörande match mellan två framåtlutade lag, och vi spelar ”Båda lag gör mål – ja” till 1,50 gånger insatsen. Spelet finnes hos Bet365.

  • Vårt speltips: Båda lag gör mål – ja
  • Odds: 1,50
  • Spelsida: Bet365

Ta er gärna en titt på vår Bet365-recension, som ni finner via länken.

Annan betting inför matchen

Vi tippar att båda lag hittar nätet i den här matchen, men kolla gärna in fler odds att spela på.

Speltips Odds från Bet365
Atalanta går vidare 1,40
Leverkusen går vidare 2,75
Leverkusen vinner matchen 2,30

Relaterat

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar