Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 2 jun, 2021

Argentina – Chile, 4/6: Speltips & stream

Argentina – Chile, 4/6: Speltips & stream

Varken Argentina eller Chile har spelat en tävlingsmatch på sju månader när de drabbas samman i CONMEBOL FIFA VM kvalet.

Argentina är obesegrade i sina senaste 11 matcher, i alla tävlingar, men har haft svårt med målskyttet i ett flertal matcher.

Chile har också haft offensiva bekymmer, samt att formen är inte den bästa med bara 3 segrar på de senaste 11 matcher.

Båda landslag är försvarsskickliga så mötet borde inte rinna iväg åt något håll.

Vad: Argentina – Chile, VM kval
Avspark: Den 2021-06-04, kl. 02:00
Vart: Estadio Único Madre de Ciudades
Live stream: > Se hos Unibet
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.90 hos Unibet)

Se Argentina – Chile stream

Som medlem hos Unibet så kan man streama alla matcher från sydamerikanska VM kvalet. Det innebär naturligtvis att du kan se Argentina – Chile på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Unibet via länken.

För att titta på Argentina – Chile live stream hos Unibet följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama alla matcher från sydamerikanska VM kvalet

Speltips & odds

Det är bara Brasilien, med 4 segrar på 4 omgångar, som har spelat bättre än Argentina i VM kvalet.

Argentina har vunnit mot Ecuador med 1-0, Bolivia med 2-1 och Peru med 2-0 samt kryssat hemma mot Paraguay med 1-1. Några storsegrar har det alltså inte direkt blivit, då endast ett av matcherna har slutat med fler än två mål totalt.

I och med detta är Argentina på god väg mot Qatar 2022.

Problemet kvarstår med målskyttet då Argentina har hittat nätmaskorna bara sex gånger hittills, vilket är hälften så många som Brasilien och hela 7 mål färre än Ecuador.

Till denna match får de också klara sig utan skadade anfallaren Paolo Dybala, även om det givetvis finns gott om goda ersättare. Med Inters Lautaro Martinez och talismanen Lionel Messi är de vassa, men får ändå inte ut den stora utdelningen.

Argentinas försvar, med bara 2 insläppta mål, ska däremot berömmas. De kommer att ge Chile stora problem, som inte heller har lyckats i anfallsspelet.

Chile har också nätat 6 gånger på 4 matcher, samt släppt in lika många mål bakåt. Inledningen har varit frustrerande där bara 4 poäng har kammats hem.

Det stora problemet har varit alla mål som har släppts in sent i matcherna. Detta har kostat dem 3 gånger hittills, mot Uruguay, Colombia och Venezuela. Fast det har Chile definitivt tränat på för att undvika mot Messi och kompani.

Även Chile har offensiva avbräck i mittfältaren Arturo Vidal, som har testats positivt för Corona samt anfallsyttern Fabian Orellana, som är skadad.

Argentina ska vara och är favoriter till att segra på hemmagräs. Fast något målkalas mellan två landslag, som inte öser in mål och som inte har spelat en tävlingsmatch på länge bör det inte bli.

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.90
  • Bettingsida: Unibet

Troliga startelvor inför matchen

Argentinas möjlig startuppställning:

E.Martinez; Montiel, Martinez Quarta, Otamendi, Tagliafico; Di Maria, Paredes, De Paul, Acuna; L.Martinez, Messi.

Chiles möjlig startuppställning:

Bravo; Isla, Diaz, Maripan, Beausejour; Pulgar, Aranguiz; Pinares, Sanchez, Vargas; Brereton.

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
16 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är en veteran inom sportsbetting världen. Han har decennium långa uppdrag som oddssättare på ett flertal bettingbolag. Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Favoritligan är Premier League. Kunskapen är lika god när det kommer till La Liga, Serie A, Bundesliga. Samt de stora turneringar och mästerskap. Den stora passionen när det kommer till spel är schyssta odds.

1578 Artiklar