Katten Jansson photo
Katten Jansson

- 2 jun, 2021

Argentina – Chile, 4/6: Speltips & stream

Argentina – Chile, 4/6: Speltips & stream

 

Varken Argentina eller Chile har spelat en tävlingsmatch på sju månader när de drabbas samman i CONMEBOL FIFA VM kvalet.

Argentina är obesegrade i sina senaste 11 matcher, i alla tävlingar, men har haft svårt med målskyttet i ett flertal matcher.

Chile har också haft offensiva bekymmer, samt att formen är inte den bästa med bara 3 segrar på de senaste 11 matcher.

Båda landslag är försvarsskickliga så mötet borde inte rinna iväg åt något håll.

 

Vad: Argentina – Chile, VM kval
Avspark: Den 2021-06-04, kl. 02:00
Vart: Estadio Único Madre de Ciudades
Live stream: > Se hos Unibet
TV-kanal: Viaplay
Speltips: Under 2,5 mål (Odds: 1.90 hos Unibet)

Se Argentina – Chile stream

Som medlem hos Unibet så kan man streama alla matcher från sydamerikanska VM kvalet. Det innebär naturligtvis att du kan se Argentina – Chile på deras kombinerade streaming- och bettingsida. Du kan läsa mer vårt omdöme & recension om Unibet via länken.

För att titta på Argentina – Chile live stream hos Unibet följer du endast våra tips här nedanför.

  1. Gå till Unibet
  2. Skapa konto
  3. Gör insättning på minst 50 kr
  4. Streama alla matcher från sydamerikanska VM kvalet

 

Speltips & odds

 

Det är bara Brasilien, med 4 segrar på 4 omgångar, som har spelat bättre än Argentina i VM kvalet.

Argentina har vunnit mot Ecuador med 1-0, Bolivia med 2-1 och Peru med 2-0 samt kryssat hemma mot Paraguay med 1-1. Några storsegrar har det alltså inte direkt blivit, då endast ett av matcherna har slutat med fler än två mål totalt.

I och med detta är Argentina på god väg mot Qatar 2022.

Problemet kvarstår med målskyttet då Argentina har hittat nätmaskorna bara sex gånger hittills, vilket är hälften så många som Brasilien och hela 7 mål färre än Ecuador.

Till denna match får de också klara sig utan skadade anfallaren Paolo Dybala, även om det givetvis finns gott om goda ersättare. Med Inters Lautaro Martinez och talismanen Lionel Messi är de vassa, men får ändå inte ut den stora utdelningen.

Argentinas försvar, med bara 2 insläppta mål, ska däremot berömmas. De kommer att ge Chile stora problem, som inte heller har lyckats i anfallsspelet.

Chile har också nätat 6 gånger på 4 matcher, samt släppt in lika många mål bakåt. Inledningen har varit frustrerande där bara 4 poäng har kammats hem.

Det stora problemet har varit alla mål som har släppts in sent i matcherna. Detta har kostat dem 3 gånger hittills, mot Uruguay, Colombia och Venezuela. Fast det har Chile definitivt tränat på för att undvika mot Messi och kompani.

Även Chile har offensiva avbräck i mittfältaren Arturo Vidal, som har testats positivt för Corona samt anfallsyttern Fabian Orellana, som är skadad.

Argentina ska vara och är favoriter till att segra på hemmagräs. Fast något målkalas mellan två landslag, som inte öser in mål och som inte har spelat en tävlingsmatch på länge bör det inte bli.

 

 

  • Vårt speltips: Under 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.90
  • Bettingsida: Unibet

 

Troliga startelvor inför matchen

Argentinas möjlig startuppställning:

E.Martinez; Montiel, Martinez Quarta, Otamendi, Tagliafico; Di Maria, Paredes, De Paul, Acuna; L.Martinez, Messi.

Chiles möjlig startuppställning:

Bravo; Isla, Diaz, Maripan, Beausejour; Pulgar, Aranguiz; Pinares, Sanchez, Vargas; Brereton.

 

 

 

Andra nyheter

Stryktipset analys
stryktipset
Ligafotbollen är tillbaka, och vi får nu i vanlig ordning en Stryktipskupong fylld av matcher från Premier League och Championship. Kolla in vår analys av kupongen!
01 april, 2023
em
Titta in & se hur du kan sända Sverige - Azerbajdzjan via live stream eller på TV. Vi visar gratis hur du streamar online & kanal som sänder live.
27 mars, 2023
stryktipset
Stryktipset lördag den 25 mars bjuder på EM-kval, League One och League Two. Ta del av matchanalyser och spelförslag här!
24 mars, 2023

Katten Jansson

Skribent inom Fotboll

Katten Jansson är ett nytillskott på sajten, dock en veteran inom sportsbetting världen. Med decennium långa uppdrag på ett flertal bettingbolag.Med en bred kompetens och ett stort intresse för både de stora och för de mindre lagen i toppligorna ute i Europa är han ständigt på jakt efter ett spelvärde. Han levererar tydliga åsikter och räds inte att gå emot spelbolagen. Den stora passionen när det kommer till spel är HÖGA odds.

1454 Articles