Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 17 okt, 2020

Streama Everton – Liverpool: Live stream från Premier League

Everton Liverpool Live Stream

  • Toppmöte i Premier League, femteplacerade Liverpool gästar tabellettan Everton
  • Everton har bara förlorat en av tolv matcher på hemmaplan sedan Carlo Ancelotti tog över
  • Liverpool har inte förlorat mot Everton på 22 matcher, elva vinster och elva oavgjorda
Vad Everton – Liverpool, omgång 5 i Premier League
Var Goodison Park, Walton
När Lördag 17 oktober, 13:30
Live stream Streama Everton – Liverpool

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Är du sugen på en riktigt bra Everton – Liverpool live stream har du hittat helt rätt. Här kommer vi att gå igenom hur du startar upp en Premier League stream enkelt och smidigt.

Streama Everton – Liverpool online

Är du precis som vi intresserad av att komma igång med en Everton – Liverpool live stream kommer vi att visa hur enkelt det faktiskt är. Dessutom är det extra angeläget nu under coronatider då det är lite krångligare att sätta sig på en bar eller liknande och njuta av fotboll streams.

Allt du behöver veta och mycket mer för att starta en Everton – Liverpool live stream hittar du här nedan. Så se till att vara redo med en Premier League live stream när bollen sätts i rullning under lördagen.

Everton – Liverpool live stream

Så hur kommer en igång med sin Everton – Liverpool stream online egentligen? Först och främst är det Viaplay som äger rättigheterna att sända Premier League streams i Sverige. Det är alltså dit vi måste vända oss.

Notera alltså att detta inte är en gratis Everton – Liverpool live stream. Men för summan som det kostar varje månad kan en ta del av massor av live streamad sport och mängder av tv-serier.

  • Gå till Viaplay och skapa ett konto
  • Välj till deras sportpaket ”Viaplay Sport” eller ”Viaplay Total”
  • Titta på Everton – Liverpool stream

Titta på Everton – Liverpool på TV

Det finns möjlighet att se Everton – Liverpool på tv. Men då krävs ett kanalpaket hos Viaplay för att få tillgång till matchen. Det bästa är egentligen att skaffa ett abonnemang online och sedan streama matchen direkt på teven.

Att strömma matchen direkt till teven går väldigt enkelt om du har en smart-tv, chromecast eller appletv. Har du en smart-tv är det bara att ladda ner streamingtjänstens applikation. Annars kan du casta matchen direkt från din dator eller mobil upp på teven.

Funkar inget av ovanstående alternativ går det såklart lika bra att koppla en HDMI-sladd direkt från datorn till teven.

Inför matchen

Everton har öppnat på bästa möjliga sätt. Fyra raka vinster är bäst i Premier League och det är bara Everton och Aston Villa som hittills är obesegrade. Dagens match kommer med all säkerhet bli den största prövningen för Everton såhär långt.

Liverpool är som bekant fjolårets Premier League-segrare. Givetvis är siktet inställt på att plocka hem samma titel även denna säsong och de har gått från klarhet till klarhet i ligaspelet. Liverpool öppnade med en förlust men har vunnit tre i rad efter öppningsmatchen.

Liknande artiklar

premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
13 april, 2024
arsenal man city stream tv
premier-league
Community Shield ska avgöras! Här finner ni allt om hur ni hittar er live stream till Manchester City - Arsenal!
13 augusti, 2023
man united real sociedad speltips stream
premier-league
Ärkerivalerna Liverpool och Man United drabbas samman i Premier League. Se här hur du streamar hatmötet online eller ser det på en TV, med bästa kvalité.
13 juni, 2022

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar