Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 8 sep, 2017

Valencia – Atlético Madrid: Live stream från La Liga

Lördagen bjuder på ännu mer La Liga. Matchen mellan Valencia – Atlético Madrid går givetvis att följa genom live stream även den. Hur du snabbast kommer igång med en live stream på La Liga kan du läsa i vår artikel. Där går vi igenom hur man streamar fotboll.

Både Valencia och Atlético Madrid är två av de sju lagen som öppnat La Liga med en vinst och en oavgjord. Lördagens match förväntas bli en jämn drabbning och även om Atlético Madrid är ett bättre lag så är Valencia borta ingen lätt uppgift.

Atletico Madrid efter mål i Champions League

Såhär streamar man Valencia – Atlético Madrid

För att först komma igång med en live stream på La Liga är det en fördel om man har koll på vilka som äger rättigheterna för att streama i Sverige. I fallet La Liga är det bet365 som streamar. Så för att kunna se Valencia – Atlético Madrid så behöver man skapa ett konto hos spelbolaget.

När kontot är skapat är nästa steg att göra en insättning och lägga ett spel. När det är klart kan man se massor av olika matcher via live stream. Det går alltså att streama La Liga i hög kvalitet.

Det är en av många bra sidor med fotboll streams. Så när du väl kommit igång kan du luta dig tillbaka för att streama en av världens bästa fotbollsligor online. Det är enkelt att komma igång och tar inte mer än fem minuter.

Det finns många bra saker med en live stream i hög kvalitet. Sändningen håller hög klass, man får bra bild och ljud, det finns möjlighet att ta med sig matchen överallt och mycket mer. När man sänder en match genom live stream hos bet365 kan man streama fotboll på mobilen eller surfplattan. Det går precis lika bra som att se Valencia – Atlético Madrid på datorn eller teven.

Matchen förväntas bli väldigt jämn och är ett perfekt möte att streama. Valencia är ett lag som de senaste åren placerat sig i mitten av tabellen. Senaste placeringen topp fem var när laget slutade fyra säsongen 14/15.

Om man är sugen på en resa kan man ta sig ner och följa Atlético Madrid live på plats. Läs våra tips på världens bästa fotbollsresor för mer information.

Atletico Madrid med målchans mot Valencia

Om matchen

Atlético Madrid är ett av de tre topplagen i La Liga tillsammans med Barcelona och Real Madrid. De är ett av de bästa lagen i Europa och är frekvent närvarande i Champions League. Men Valencia på bortaplan är ett tufft möte som egentligen vilket lag som helst kan förlora mot.

En vinst för Atlético Madrid är alltså inte en självklarhet, även om många hade tippat på bortalaget i matchen. Vi tror på en matchbild där det är Atlético Madrid som för matchen men kan ha svårt att få in bollar mot ett tight Valencia.

Detta känns som en typisk match som slutar oavgjort. 1–1 är vad vi förutspår att slutresultatet kommer landa på. Om nu Valencia tar till vara på någon av de få målchanser de lär skapa. Se till att ha live streamen redo innan avspark 16:15, eller tidigare för att streama FC Barcelona – Espanyol.