Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 7 sep, 2017

FC Barcelona – Espanyol: Streama La Liga live

FC Barcelona gästas av Espanyol i ett Barcelona derby. Matchen kan du streama direkt i bra kvalitet hos en seriös streamingtjänst. Hur du snabbas sätter igång en live stream på Barcelona Espanyol kan du läsa längre ner i vår text.

Det är tre enkla steg man behöver avklara innan man får tillgång till en live stream i hög kvalitet. Dessutom kan man lägga odds och spel på samma sida. Allt man behöver en riktigt lyckad fotbollskväll helt enkelt. Så vänta inte, starta en live stream på fotboll redan idag.

Barcelona-derbyt är bara ett av många bra derbyn i Europa.

  • Avspark: Lördag 9 sep, 20:45
  • Spelplats: Camp Nou, Barcelona

Kom igång med en stream på Barcelona – Espanyol direkt

Espanyol har inte riktigt fått den start man velat. De har inte vunnit någon av de två inledande matcherna och det blir en svår uppgift att försöka ta poäng av Barcelona. Hur som helst kommer det bli en folkfest att streama Barcelona direkt från tv-soffan.

För att starta din live stream måste man först skapa ett konto hos bet365. Sedan göra en insättning för att lägga ett spel. När de tre stegen är avklarade får man tillgång till en live stream i bra kvalitet vad gäller både bild och ljud. Det är tre steg som går väldigt snabbt att ta sig igenom och sedan kan man se La Liga streams och Barcelona – Espanyol.

Matchen kommer förmodligen att bli en ganska ensidig historia, där Barcelona dominerar stora delar av matchen. Så för Barca-fans kommer detta bli en rolig match att se genom live stream. Att följa La Liga via live stream är väldigt enkelt och många matcher kan följas genom streamingtjänsten hos bet365.

Skapa ett konto direkt för att kunna se fotboll från stora delar av världen via live stream. Speciellt när det är en så pass enkel process. Streama Barcelona – Espanyol i hög kvalitet i en sändning som håller de förväntningarna man har på en seriös leverantör.

Är du intresserad av fotbollsresor? Läs vår guide över världens bästa fotbollsresor och se ifall det är någon som intresserar dig. Barcelona är en av de vanligaste klubbarna folk väljer att resa till för att se live.

Barcelonas storhetstid över?

Barcelona har helt klart sett bättre dagar. De är fortfarande ett dominerande lag i La Liga men har tappat ett par snäpp till största konkurrenten Real Madrid. Speciellt nu när storstjärnan Neymar lämnande.

Messis framtid är även den osäker och han verkar inte alls gilla vart klubben är på väg. Rykten säger att Manchester City, ledda av före detta Barca-coachen Pep Guardiola, leder dragkampen om en av världens bästa fotbollsspelare.

Det återstår att se om vi får se Lionel Messi spela i La Liga nästa säsong eller inte. Han är trots allt den spelare som burit klubben under många år och en spelare som inte går att ersätta.

Derbyt i Barcelona mellan FC Barcelona & Espanyol är bara ett av de heta derbyn som spelas i helgen. I Allsvenskan kommer du kunna live streama Hammarby – AIK i stockholmsderbyt.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar