Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 mar, 2019

Växjö Lakers – Örebro HK: Live stream & speltips

En av de åttondelsfinaler i SHL slutspelet som ska avgöras är Växjö – Örebro. Om du har hamnat inne i detta speltips så är du gissningsvis intresserad över att spela på odds inför matchen, alternativ vilja kunna streama Växjö Lakers – Örebro HK.

Vi kommer nämligen att kunna ge dig hjälp både kring speltips och live streaming i SHL slutspelet.

Fortsätt gärna läsa för att hita din Växjö – Örebro stream, eller få hjälp med vilka odds som du ska spela på inför matcherna som väntar.

Streama hockey hos Bet365 & få en bonus att spela odds med!

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Växjö Lakers – Örebro HK

Om du vill direkt kunna sända Örebro – Växjö på din dator, mobil, iPad eller din TV så rekommenderar vi dig vidare till Cmore. Inne hos denna streamsida så kommer du kunna få tillgång till alla matcher som spelas i SM-slutspelet av SHL. Vilket innebär att du kommer kunna följa samtliga matcher som återstår av SHL.

Det enda som krävs för att du ska kunna live sända alla matcher i SHL är att du har ett konto hos Cmore. Detta konto bör även ha ett tillhörande abonnemang. Det är nämligen ett sportabonnemang som kommer att låsa upp alla hockeymatcher som finns under slutspelet.

Det finns undantag på de matcher som du kan streama gratis i SHL. Detta är endast matcher som kommer att sändas på TV4. Med hjälp av deras erbjudande så kommer du kunna få två veckor av gratis live streaming av allt som sänds på TV. Detta inklusicve Växjö – Örebro. Läs även om hur du kan streama HV71 – Rögle i SHL slutspel. Även detta är någpt som vi kan hjälpa dig med!

För att du ska vara fullt införstådd på hur du kan börja se Växjö Lakers – Örebro HK stream så har vi samlat fyra steg. Dessa steg hittar du precis här nedanför.

  • Ta dig till Cmore
  • Bli medlem
  • Köp eventuellt abonnemag
  • Se Växjö – Örebro live stream online

Det är dessvärre inte gratis att se alla matcher från slutspelet i SHL. Det är endast få undantag som kan låta dig se matcher i SHL slutspel utan kostnad.

Matcher & tider:

Här kan du se under vilka dagar & tider som matcher kommer att spelas mellan Växjö – Örebro under slutspelets åttondelsfinaler.

16 mars, 15:15 – Växjö – Örebro
18 mars, 19:00 – Örebro – Växjö
20 mars, 19:00 – Växjö – Örebro

Speltips & odds

Det är Växjö Lakers som kommer gå in i denna matchserie som stora favoriter. Denna favorisering är nog egentligen det enda som kan stoppa Växjö för att sedan gå vidare mot kvartsfinalerna.

Vi skulle påstå att denna matchserie på förhand är ganska enkel att tippa. På fyra matcher så borde verkligen Växjö Lakers kunna rå på sina motståndare i form av Örebro HK.

Här nedanför kan du se vilka odds det finns att spela på under denna matchserie. Detta är alltså odds som gäller för vilket av lagen som vinner den totala matchserien i åttondelsfinalen.

Du kan spela på dessa odds genom att skapa ett konto hos Unibet.

  • Växjö Lakers går till kvartsfinal – 1.42
  • Örebro HK går till kvartsfinal – 2.87

Notera gärna att dessa odds är hämtade innan denna matchserie startade. Detta innebär att dessa odds är från ställningen 0-0 i matcher.

En del återstår innan vi kan skriva in Växjö Lakers som segrare. Men det absolut mesta pekar just på det!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar