Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 13 sep, 2019

Titta på HV71 – Rögle: TV & live stream

SHL drar äntligen igång i helgen! Vi visar hur du kan streama HV71 – Rögle BK, eller titta på ishockeymatchen på TV.

Det har blivit dags för premiär av SHL säsongen 2019-20. Intresset av att se Sveriges högsta ishockeyserie är som alltid stort, och vi får se HV71 – Rögle BK under lördagen kommer supportrar runtom hela Sverige att ratta in matchen via live stream eller på sin TV.

I den här texten gör vi vårt för att visa er hur ni kan streama HV71 – Rögle. Ni ska även få se hur ni gör för att kolla på matchen via TV-sändning.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey och spela på HV71 Rögle på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Rögle – HV71

Det är enkelt att streama Rögle – HV71 live. Du behöver bara gå in på CMore och där skapa ett konto och därefter välja abonnemang. Sedan är det bara att njuta av att titta på ishockey från svenska hockeyligan – SHL.

Det går bra att se din Rögle – HV 71 live stream från vilken enhet du än vill. Titta på liveströmmen från mobil/smartphone, surfplatta/Ipad eller dator/laptop.

Dessutom kan vi glädja er med att berätta att det alltid är toppkvalitet på C Mores sändningar. Det gäller såväl kommentatorer som bild som ljud. Lås upp matchen från CMores hemsida och njut av denna premiärmatch, av att streama Rögle – HV71 från SHL.

  • 1. Gå till C More
  • 2. Skapa konto och välj abonnemanget C More All Sport
  • 3. Titta på Rögle – HV71 via live stream

Det kan också se Rögle – HV71 på Bet365, om du öppnar ett konto och sätter in minst 50 kronor. Det är dessvärre bara möjligt om du är utanför Sverige.

Läs även om hur du gör för att se Leksand – Malmö Redhawks via live stream eller för att streama Frölunda – Brynäs live. Eller varför inte kolla in hur du kan hitta en Luleå – Växjö live stream eller titta på Färjestad – Örebro live.

Titta på Rögle – HV71 på TV

Det är även så att Rögle – HV71 TV-sänds. Dessvärre knappast på någon kanal som alla har i sitt utbud.

Den TV-kanal som sänder matchen är C More Live 3, och där kan du alltså titta på Rögle – HV71.

Matchen startar klockan sex prick, under lördagskvällen 14 september. Perfekt att titta på innan, eller under, en god middag. Vinner även det som nu är ditt favoritlag har vi svårt att se att helgen kunde blivit bättre!

Om du saknar C More Live 3, som visar matchen, finns det ändå en lösning för att trots allt se matchen på TV. Detta genom att koppla din Rögle – HV71 live stream från den plattform du sänder matchen ifrån, med hjälp av någonting utav en Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller HDMI-kabel.

  • TV-kanal: TV4
  • Matchstart: 18:00

Inför matchen

Detta är en på förhand väldigt jämn match, åtminstone om man tittar på hur lagen gjorde ifrån sig ifjol. Både Rögle och HV71 placerade sig i mitten av serien, på plats 9 respektive 8. De möttes sedan i åttondelsfinalen, vilken HV71 gick segrande ur bara för att därefter få stryk av Färjestad i kvartsfinalen.

Det är ingen enkel match att tippa, men vi lutar ändå åt att Rögle tar hem det här. De har den stora fördelen av att spela på hemmaplan, med en taggad och förväntansfull publik i ryggen denna premiär.

Vi väljer att spela matchspel, det vill säga där förlängning är inkluderad. Rögle vinner matchen till 1.75 gånger pengarna på Bet365.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar