Skellefteå leksand live stream SHL direkt
NYHETER

Heta Leksand gästar Skellefteå i dagens match. Vi visar dig vart du hittar bäst live streams!

Skellefteå – Leksand live stream

Det första att tänka på vid val av live stream är att sändningen skall hålla hög kvalitet. Givetvis är det något som vi redan testat och kan med trygghet rekommendera den streamingtjänst vi tycker är bäst.

  • Nedsläpp: Kl. 15:15, Lördag 7 decemeber
  • Spelplats: Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå
  • Sänds hos: Cmore

För att kunna se en Skellefteå – Leksand stream krävs det att du skapar ett konto hos streamingtjänsten Cmore. Sedan krävs det även att du väljer till deras sportpaket. På så sätt får du inte bara tillgång till Skellefteå – Leksand, utan hela SHL.

Detta är en tjänst som kostar pengar, det är alltså inte en gratis Skellefteå – Leksand live stream. För kostnaden får man möjligheten att streama en hel del sport och film. Givetvis håller alla sändningar full HD-kvalitet.

För dig som inte befinner dig inom Sveriges gränser finns det ett annat alternativ. Spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa en rad sporter via live stream. Notera att detta gäller dig som inte befinner dig i Sverige.

Spelbolaget har som krav att man ska ha ett aktivt spelkonto och göra en insättning på minst 50 kronor för att få tillgång till live streamsen. Svårare än så är det inte att starta upp en Skellefteå – Leksand live stream.

Det är bekvämt att live streama sport. Man kan kolla i princip vart som helst, på vilken enhet som helst så länge internetuppkoppling finns. Så vare sig du är på väg till jobbet eller lagar mat kan du kolla på SHL via live stream.

Två heta lag

Kvällens match mellan Skellefteå och Leksand kommer att bli en spännande batalj. Två lag som har till synes verkar vara i bra form. Leksand har fått bukt med skadeproblematiken och Skellefteå verkat studsat tillbaka efter en svag novembermånad.

Leksand ska egentligen inte vara ett bottenlag och har börjat visa det också. Frågan är om Skellefteå på bortais kan bli en lite för tuff utmaning.

Skellefteå kommer visserligen till spel med en förlust i ryggen. Så det kanske finns lite hopp för Leksand i alla fall?

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se