Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 25 feb, 2020

Skellefteå AIK – HV 71: Kom igång med en live stream

Ligans hetaste lag Skellefteå gästas av ett hungrigt HV 71. Läs mer om vart du hittar bäst live stream på SHL-matchen.

Kom igång med bäst live stream på SHL online. Vi hjälper dig att hitta en Skellefteå – HV 71 stream direkt genom ett par klick. Efter att du fyllt i ett par formulär kommer du att kunna se en riktigt bra Skellefteå – HV71 stream live.

Steg för steg kommer vi att visa hur du ser en Skellefteå AIK – HV 71 stream från SHL live. Var redo när pucken släpps ikväll du inte missar något av den spännande matchen i slutskedet av säsongen 2020.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Skellefteå – HV 71 live stream

Det som krävs för att starta upp en Skellefteå – HV 71 stream live är väldigt simpelt. Först skapar du ett konto hos streamingtjänsten Cmore. När det är gjort behöver du välja till deras sportabonnemang.

  • Nedsläpp: Ikväll 25 februari kl. 19:00
  • Spelplats: Skellefteå Kraft Arena, Skellefteå
  • Visas hos: Cmore

Sedan är det bara att klicka dig vidare till tablån och välja den matchen du vill följa via live stream. Den stora fördelen är att detta inte bara är en Skellefteå – HV 71 stream online, utan alla matcher sänds hos samma streamingtjänst.

Skulle du därför tröttna efter två perioder är det bara att byta till en mer spännande match. Med tanke på att du får tillgång till alla matcher från SHL, HockeyAllsvenskan och andra sporter känns inte priset särskilt saftigt.

Proceduren ovan behöver alltså bara genomföras en gång, sen är det bara att följa de matcher du vill via en live stream i hög kvalitet. Svårare än så är det inte att komma igång med en Skellefteå – HV 71 live stream online.

Skellefteå i storform

Skellefteå är hela ligans hetaste lag med sina 14 poäng av 15 möjliga de senaste fem matcherna. Något har hänt och hela februari har varit en väldigt lyckosam månad för norrlänningarna. Fortsätter de på den inslagna vägen kommer laget att bli en slagkraftig motståndare i slutspelet.

HV 71 har blandat och gett under grundserien. Inför kvällens match befinner de sig på en sjätteplats i tabellen. En plats som flera lag slåss om och som är långt ifrån trygg. En förlust ikväll kan innebära att de tappar så mycket som placeringar. Alla poäng är oerhört viktiga såhär sent av grundserien.

Hemmalaget Skellefteå är relativt hemmastarka men de kan absolut inte ställa ut skridskorna mot ett lag som HV 71. Speciellt inte med tanke på att HV 71 är ett av ligans bästa lag på bortaplan. Bara Luleå och Rögle är bättre på bortais den här säsongen.

Det kommer att bli en jämn match, men det som talar för Skellefteå är att de är oerhört formstarka och verkar ha hittat en harmoni i sitt spel. HV 71 kan absolut överraska men vi tror att Skellefteå tar tre poäng ikväll.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar