Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 28 dec, 2019

Schweiz – Sverige: Live stream gratis JVM 2020

Vi visar vart du kan följa matchen mellan Schweiz – Sverige via live stream helt gratis. Givetvis är en gratis Schweiz – Sverige stream att föredra, framförallt när den håller hög kvalitet. Och som alltid när vi tipsar om hockey streams håller de helt klart måttet.

Sverige vann första matchen mot Finland, men nu väntar ett hungrigt Schweiz som inte kan underskattas. Missa inte att följa den spännande matchen mellan Schweiz – Sverige via gratis live stream online.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Schweiz – Sverige gratis stream online

För att kunna se en Schweiz – Sverige gratis stream krävs det bara att du känner till vart den visas. Denna matchen kommer att sändas av SVT, vilket innebär att det går lika bra att slå på SVT2 som SVTplay.

Så klicka dig vidare för att hitta en gratis Schweiz – Sverige stream online från JVM 2020. Svårare än så är det inte att få tag i en live stream i hög kvalitet.

  • Matchstart: Lördag 28 december kl. 19:00
  • Spelplats: Werk Arena, Trinec
  • Visas hos: SVT2 & SVTplay

För dig som vill se ännu mer ishockey kan vi rekommendera bet365. Hos bettingbolaget får spelarna möjlighet att se massvis av hockey direkt via live stream. Allt som krävs är att du enkelt och smidigt skapar ett konto hos bettingbolaget.

Sedan krävs det även att du gör en insättning om minst 50 kronor för att kunna ta del av streamingutbudet. Så när de två stegen är avklarade är det bara att leta upp den matchen du önskar att följa via live stream i tablån på sajten.

Sverige ska vinna

Givetvis är detta en match Sverige ska vinna alla dagar i veckan, men Schweiz går inte att underskatta. Det är så pass lite som skiljer nationerna åt på denna nivån att underskattning straffar sig.

Flera spelare i det svenska laget har stora roller i sina klubblag och förväntas ta stora roller i juniorlandslaget. Men en sådan här kort turnering kan egentligen allt hända, så ta inte ut händelserna i förskott.

Vi som tittar kan förvänta oss en match där Sverige tar kommandot från start och styr matchen. Så länge de håller koll på Schweiz kontringar kommer det att bli en svensk seger. Det är vi på sportal helt övertygade om.

Se till att vara redo med en riktigt grym gratis live stream när pucken släpps i den andra gruppspelsmatchen av JVM 2020. Så inte du missar något av den fantastiska hockey som spelas. Passa på när det även är gratis!

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar