Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 23 nov, 2019

Oskarshamn – Färjestad: Live stream från SHL online

Oskarshamn har en tuff period just nu och hemmamatchen mot Färjestad är ingen enkel uppgift. Hur du går tillväga för att följa mötet mellan Oskarshamn – Färjestad direkt via live stream kommer vi att visa.

Att komma igång med en live stream på Oskarshamn – Färjestad är väldigt enkelt och tar inte många minuter av din tid. Så läs mer nedan om hur du hittar den bäst Oskarshamn – Färjestad stream online.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Oskarshamn – Färjestad stream live

En live stream på SHL ska givetvis hålla hög kvalitet för att det ska vara roligt att följa. Därför rekommenderar vi enbart live streams som håller hög kvalitet, både i produktion och bild. Så när du går via oss kan du alltid känna dig trygg.

För att komma igång med en Oskarshamn – Färjestad live stream krävs det att du först skapar ett konto hos Cmore, om du inte redan har ett. Sedan måste man även lägga till deras sportpaket, som inte bara ger tillgång till alla SHL-matcher. Utan man får tillgång till massor av olika sporter och ligor att följa via live stream.

  • Nedsläpp: Lördag 23 november kl. 15:15
  • Spelplats: Be-Ge Hockey Center, Oskarshamn
  • Visas hos: Cmore

Svårare än så är det inte för oss i Sverige att få tillgång till en riktigt bra Oskarshamn – Färjestad stream live. Dessutom sänds alla omgångar från hela SHLs grundserie och slutspel på ett och samma ställe.

För dig som inte befinner dig inom Sveriges gränser krävs det att du vänder dig till en annan streamingtjänst. Det är nämligen så att spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa hockey via live stream.

Principen är densamma som streamingtjänsten ovan, skapa ett konto hos spelbolaget och gör en insättning på minst 50 kronor. När det är gjort kommer du att kunna ta del av allt streamingutbud som bet365 erbjuder.

Färjestad studsade snabbt tillbaka

Det såg ut som att det skulle bli en bra vecka för Färjestad. Laget hade en trygg ledning att gå på inför returmötet mot Frölunda under tisdagen. Men allt som kunde bli så bra blev istället en katastrof. Laget tappade en ledning med 6-3 från första matchen till ett sammanställt resultat som slutade 11-8 till Frölunda.

Sedan väntade en tuff match borta mot Rögle i torsdags, som Färjestad lite överraskande vann med 3-4. Märkligt hur de kunde gå från att bli totalt utspelade till att slå ett av ligans hemmastarkaste lag. Dessutom på två dagar.

Dagens match mot Oskarshamn är inte i närheten av samma prövning som senaste matchen mot Rögle. Färjestad lär inte promenera hem en seger, men en seger lär de iallafall få med sig hem i bussen till Karlstad.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar