Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 10 okt, 2019

Malmö – Skellefteå: Stream på SHL live

Skellefteå beger sig söderut för att möta Malmö, en match vi visar hur du enkelt kan följa via live stream. Hos oss på sportal kan du räkna med att vi hjälper dig hitta en live stream på Malmö – Skellefteå som håller riktigt hög kvalitet.

Givetvis är alla live streams vi tipsar om fullt lagliga. Så vill du följa Malmö – Skellefteå via live stream lagligt och i hög kvalitet visar vi hur. Det är bara ett par enkla steg att följa för att sedan få tillgång till hela SHL via live stream.

Stream online Malmö – Skellefteå

En bra live stream på SHL hittar du hos Cmore. Det är dit vi svenskar måste vända oss till för att streama Malmö – Skellefteå helt lagligt. Det är alltså inte en gratis stream på Malmö – Skellefteå.

  • Nedsläpp: 10 oktober klockan 19:00
  • Spelplats: Malmö Arena, Malmö
  • Sänds hos: Cmore hockey

Först behöver du skapa ett konto hos streamingtjänsten. När det är gjort kan man antingen välja att köpa till ett sportabonnemang eller en separat matchbiljett. Har du tänkt se mer än en match via live stream i månaden är det lönt att skaffa ett abonnemang.

Detta gäller alltså för alla omgångar i SHL inklusive hela slutspelet. Otroligt mycket streamad hockey för en relativt liten månadskostnad kan man säga.

Se till att vara ute i god tid innan nedsläpp så du inte missar något att det spännande matchen mellan Malmö – Skellefteå.

Kan Skellefteå studsa tillbaka?

Malmö borta är ingen enkel historia, faktum är att Malmö släppt in näst minst mål i hela SHL. Lagets defensiv har det inte varit något fel på, det har varit offensiven som strulat något.

Skellefteå kommer till spel med en tung förlust borta mot Örebro (5-1) i ryggen. En märklig match där det kändes blekt rakt igenom från Skellefteås sida. Betydligt mer kommer att krävas mot Malmö.

Vi tror på en match där första målet är helt avgörande. Får Skellefteå momentum har de visat sig vara otroligt svårstoppade. Malmö är starka defensivt så får de kommando kommer det vara svårt för norrlänningarna att hitta tillbaka in i matchen.

Målsnålt är tipset och under fem mål i matchen ger oss oddset 2.00 hos bet365. Det känns spelvärt med tanke på att det är Malmö som spelar på hemmais. Så luta er tillbaka, starta upp en riktigt bra live stream och följ det bästa svensk hockey har att erbjuda.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar