Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 18 jan, 2020

Luleå – HV 71: Hockey live stream online

Letar du efter bäst Luleå – HV 71 live stream har du hittat helt rätt. Vi kommer att steg för steg gå igenom allt du behöver veta för att hitta en riktigt bra Luleå – HV 71 stream online. Det går på mindre än två minuter och sedan kommer du kunna se samtliga omgångar från hela SHL, inklusive slutspelet.

Eftersom det kan vara väldigt enkelt att snurra bort sig bland alla olika streamingtjänster som finns idag finns vi. Vi gör det enkelt för dig att hitta en Luleå – HV71 live stream. Så se till att vara redo när pucken släpps idag för att inte missa något av den spännande matchen.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Stream på Luleå – HV 71 online

Kom igång med en live stream på Luleå mot HV 71 direkt, vänta inte tills pucken redan är släppt. Det första du behöver göra är att öppna ett konto hos streamingtjänsten Cmore. Det är dom som äger rättigheterna för att sända hela SHL via live stream.

  • Nedsläpp: Lördag 18 januari kl. 15:15
  • Spelplats: Coop Norrbotten Arena, Luleå
  • Sänds hos: Cmore hockey

När kontot är öppnat krävs det även att du väljer till deras sportpaket. Det kostar en fast summa varje månad för att utnyttja tjänsten. Väljer du att binda dig i tolv månader blir det billigare än om du väljer bort bindningstid.

Seedan är det bara att leta upp matchen och sätta igång din Luleå – HV 71 live stream. Som sagt, se till att vara redo när pucken släpps klockan 15:15 idag för att inte missa något av toppmötet.

Är du sugen på att se ännu mer hockey via stream online går det utmärkt att vända sig till bettingbolaget bet365. Tro det eller ej men spelbolaget erbjuder sina spelare möjligheten att följa massvis av matcher direkt via live stream.

Skapa ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor. När det är gjort klickar du dig bara vidare till utbudet av live streams, letar upp den matchen du vill se och sedan är det bara att njuta av underhållnignen. Så enkelt är det att streama hockey.

Luleå kan dryga ut ledningen i SHL ytterligare

En vinst idag kan innebära att de har sju poäng tillgodo på tvåan i tabellen. En ganska stor ledning med tanke på att det börjar dra ihop sig. Även om det nästan känns som att grundserien nyligen börjat har det redan spelats två tredjedelar.

Men samtidigt spelar HV 71 om poäng som kan vara direkt avgörande. Laget jagar en direktplats till slutspelet och en vinst idag kan faktiskt ta smålänningarna förbi Rögle. Så länge Rögle förlorar det vill säga.

Vi räknar med en händelserik match där Luleå spelar en tight defensiv och håller i taktpinnen. Men HV 71 är ett svårspelat lag och har goda möjligheter att få en lyckad kväll i norrland.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar