Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 30 dec, 2019

Kazakstan – Sverige: Live stream från JVM 2020

Läs mer om hur du går tillväga för att se Kazakstan – Sverige via live stream direkt från JVM 2020. Vi går igenom steg för steg för att hitta en Kazakstan – Sverige stream online. Kom igång direkt eller följ matchen från JVM på teven gratis.

Det finns två olika sätt att följa Kazakstan – Sverige live, antingen direkt via en tv-kanal eller genom live stream. Vilka som sänder matchen och mycket mer går att läsa längre ner i texten. En sak som är säker att det finns goda möjligheter att följa en Kazakstan – Sverige stream live i hög kvalitet.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Kazakstan – Sverige stream JVM 2020

Detta är Sveriges tredje match av fem i gruppspelet av JVM 2020. En match där de har chans att bygga en hel del självförtroende inför framtida matcher i turneringen. Är du nyfiken på hur du gör för att hitta en Kazakstan – Sverige stream online följer du bara de två enkla stegen nedan.

Skapa ett konto hos Viaplay med deras sportpaket för att kunna ta del av all streamad sport de erbjuder. Eller så väljer du gratisalternativet, att följa matchen direkt från kanal 6. Nackdelen med det är att det kommer vara en hel del störande reklamavbrott.

  • Nedsläpp: Måndag 30 december kl. 15:00
  • Spelplats: Werk Arena, Trinec
  • Visas hos: Viaplay & Kanal 6

Så enkelt är det alltså att komma igång med en Kazakstan – Sverige stream online. Skulle du dock inte vara tillfredsställd och vill se ännu mer hockey har vi ännu en streamingtjänst att rekommendera.

Bettingbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa massvis av hockeymatcher direkt via live stream på deras sajt. Villkoren för att ta del av utbudet är att först skapa ett konto och sedan sätta in minst 50 kronor.

Se till att vara redo när pucken släpps klockan 15:00 under måndagen 30 december med en live stream. JVM spelas ju bara som bekant en gång per år och det vore synd att missa dagens match.

Kan Sverige vinna gruppen?

Sverige spelar i grupp A tillsammans med Finland, Schweiz, Kazakstan och Slovakien. En drömgrupp jämfört med grupp B som innehåller Kanada, USA, Tjeckien, Ryssland och Tyskland.

Så detta är en grupp Sverige ska vinna och allt annat får ses som ett misslyckande. En vinst mot Kazakstan säkrar inte gruppsegern utan det laget måste även vinna sista matchen mot Slovakien för att vara helt säkra.

Sedan återstår det att se vilka som blir Sveriges motståndare i kvartsfinalen, förhoppningsvis kan vi väl undvika Kanada i den första slutspelsrundan.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar