Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 1 okt, 2019

HV 71 – Linköping: Live stream och TV

HV 71 gästas av Linköping i kvällens andra SHL-match. Vi går igenom allt du behöver veta och mycket för att se matchen via live stream. En bra live stream i hög kvalitet är att föredra när man följer en såpass snabb sport som hockey ändå är. En laggig live stream på SHL är helt värdelöst, därför väljer vi enbart att tipsa om marknadens bästa live streams på hockey.

Både HV 71 och Linköping har haft tuffa starter såhär långt och återfinns långt ner i tabellen. Kanske kan Linköping bygga vidare på senaste matchen där man faktiskt slog Växjö. Allt finns tillgängligt för dig att följa hemma i tv-soffan framför en gedigen live stream.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Såhär gör du för att streama HV 71 – Linköping

För att streama SHL i Sverige krävs det att man skapar ett konto hos Cmore med tillhörande abonnemang. Det är alltså inte en gratis stream på HV 71 – Linköping. Men häng inte läpp för det! För en relativt liten kostnad får man ta del av samtliga omgångar, inklusive slutspelet, i SHL. Allt är dessutom samlat på ett och samma ställe.

  • Matchstart: Kl. 19:00
  • Spelplats: Kinnarps Arena, Jönköping
  • Sänds hos: Cmore

Är man dock bara intresserad av streama HV 71 – Linköping så finns det möjlighet att köpa en matchbiljett. Notera att den enbart gäller för matchen och ingen annan SHL live stream.

Hos Cmore får du inte bara en live stream i full HD-kvalitet utan det medföljer en rad andra fördelar. Bland annat håller kommentatorerna hög klass, även så i stuidon i pauserna och innan match. Det är även en väldigt enkel streamingtjänst att använda sig av.

Är man sugen på att streama hockey via sin mobiltelefon, dator eller liknande går det utmärkt. Ladda bara ner leverantörens applikation som även den är väldigt enkel att använda.

Tisdagens två omgångar

Ikväll, oktobers allra första dag, bjuds vi på två omgångar från SHL. HV 71 gästas av Linköping i den ena och i den andra tar sig Brynäs an Djurgården. Att streama Brynäs – Djurgården är precis lika enkelt som att streama HV 71 – Linköping.

Vad man kan förvänta sig av matchen mellan HV 71 – Linköping är svårt att spekulera kring. Båda lagen har haft det tufft att hitta rätt och det har inte direkt varit någon kontinuitet i något av spelarbåsen. Kanske blir det ändring på det ikväll?

Hur som haver är det viktiga poäng som står på spel, även om det är tidigt i grundserien. Båda lagen har en bra chans att klättra upp några välbehövliga placeringar i tabellen och det återstår att se vilka som plockar hem kvällens poäng.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar