Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 1 okt, 2019

Brynäs – Djurgården: Stream från SHL direkt

Djurgården reser upp till Brynäs för att försöka hämta hem tre poäng. Hur du gör för att streama Brynäs – Djurgården går vi igenom längre ner i texten. Är du intresserad av en live stream på SHL kommer vi att visa exakt hur man hitta bäst stream online.

En live stream på Brynäs – Djurgården som håller hög kvalitet är att föredra. Därför kommer vi enbart att tipsa om de leverantörerna som lever upp till förväntningarna. Så hitta marknadens bästa stream på SHL här.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Brynäs – Djurgården stream online

För oss svenskar som håller till i Sverige finns det egentligen bara ett alternativ till en laglig live stream på Brynäs – Djurgården. Det är Cmore som äger rättigheterna för att sända samtliga matcher, vilket såklart underlättar eftersom alla matcher är samlade på ett och samma ställe.

För att komma igång med en stream på Brynäs – Djurgården krävs det helt enkelt att man skapar ett konto på Cmore. Sedan behöver man antingen köpa en matchbiljett eller teckna ett abonnemang. Planerar man att streama fler än en SHL-match är ett abonnemang att föredra.

För dig som inte befinner dig i Sverige finns det ett helt annat alternativ, nämligen bet365. Som bekant är det ett av världens största spelbolag och utöver odds erbjuder de sina kunder live streams på flera olika sporter.

För att få ta del av live streams från spelbolaget behöver man först och främst skapa ett konto. Sedan krävs det även en insättning på minst 50 kronor. När man tagit sig förbi de två stegen får man tillgång till massvis av streamad sport.

Svårare än så är det helt enkelt inte att hitta en live stream på Sveriges bästa hockeyliga. Notera dock att detta inte är gratis live stream på SHL.

Tuff start för Brynäs

Den anrika klubben med fans över hela landet har minst sagt haft en tuff inledning denna säsongen. Nästan precis likadant som fjolåret då laget även då hade problem att hitta rätt. Tio mål på fyra matcher vittnar om ett ineffektivt anfallsspel och med problem i egen zon blir det svårt att vinna matcher.

Djurgården som står för kvällens motstånd är som bekant tippade att ta hem guld i år. Håll ett extra öga på stortalangen Alexander Holtz (född 2002) ikväll. Då vi inte kommer få se honom mer än denna säsongen i SHL på många år.

Annars kan vi nog räkna med ett Djurgården som kopplar ett stabilt grepp om matchen från start. Brynäs måste få väldigt mycket att stämma för att ens ha en chans ikväll.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar