Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 24 aug, 2017

HC Liberec – Växjö Lakers: Live stream från CHL idag

Nu drar CHL igång igen. I år ser vi fem svenska lag försöka kriga sig mot titeln. Växjö Lakers är först ut och möter HC Liberec i en match som går att spela på för att följa via live stream. Vi visar hur du kommer igång med betting för att se en live stream från Champions Hockey League idag.

Att komma igång med en betting & live stream på HC Liberec – Växjö Lakers är enkelt och tar bara ett par minuter. Sedan kan man luta sig tillbaka och följa massvis av hockey via stream i Sverige. Läs mer för att ta reda på hur du kan betta och se Liberec mot Växjö via stream direkt.

Liberec i tjeckiska högstaligan

Spela och se HC Liberec – Växjö Lakers via stream online från CHL

Det är som sagt väldigt enkelt att komma igång med att betting för att se CHL via live stream. Först och främst krävs det att man skapar konto hos Unibet. Det är nämligen dom som äger rättigheterna för att visa Champions Hockey League i Sverige. Sedan måste man lägga ett spel för att få tillgång till en live stream.

Först när man lagt ett spel går det att följa Liberec – Växjö via live stream. Det är en snabb process som gör att du får tillgång till massvis av hockey. Så kom igång med att spela och se på Liberec – Växjö via stream.

Så det är alltså genom att spela man får tillgång till en live stream på matchen mellan Liberec – Växjö. En match som förmodligen kommer börja rätt långsamt med två lag som känner på varandra. För att sedan tas över mer och mer av Växjö. Även om Liberec är ett väldigt bra lag ska Växjö med sitt nya lagbygge vara ett par nivåer bättre.

Växjö lakers firar en seger i SHL

Om matchen

Växjö Lakers har sett pigga ut på försäsongen där man slog Linköping med 3–2. Det är ett av lagen som är tippade att sluta högt i tabellen och även ha chans att gå hela vägen i slutspelet. Liberec är ett topplag i den tjeckiska ligan och kommer givetvis göra allt för att ta en seger på hemmaplan.

Intresset kring CHL har blivit större och i svenska lag med flera har börjat satsa på turneringen. Innan lät man alltid en hel del juniorspelare få chansen att visa upp sig i turneringen. Det sker givetvis fortfarande men inte alls i samma utsträckning. Det är en titel som lag vill vinna, något som Frölunda gjort två av tre gånger.

Vi tror därför att Växjö kommer att lägga mycket krut på turneringen. Det kommer bli tufft för Liberec att ta tre poäng ikväll. Men räkna med en jämn kamp de första två perioderna innan klasskillnaderna börjar synas ordentligt.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar