Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 24 okt, 2017

Frölunda – Brynäs: Live stream från SHL ikväll

Det otippade bottenlaget Brynäs IF reser till Göteborg för att ta sig an guldfavoriten Frölunda HC. Matchen går i vanlig ordning att följa via live stream och mer om hur man gör det går att läsa längre ner i artikeln.

Brynäs har haft en otroligt dålig inledning på säsongen och har redan hunnit med att sparka tränaren Roger Melin. Det verkar dock inte gjort någon större skillnad då Brynäs förlorade mot Mora på hemmaplan senast. Nu är det nya tag och missa inte att streama Frölunda – Brynäs ikväll.

Frölunda jublar efter mål av Carlsson mot Brynäs

  • Nedsläpp: Ikväll 19:00
  • Spelplats: Scandinavium, Göteborg
  • Sänds hos: Cmore sport

Se Frölunda HC – Brynäs IF via live stream

Att streama Frölunda – Brynäs är väldigt enkelt. Det går snabbt och smidigt att starta upp en live stream. Eftersom alla matcher från hela SHL inklusive slutspelet sänds på samma ställe behöver man bara starta upp streamingtjänsten en gång.

För att streama Frölunda HC – Brynäs IF krävs det att man skapar ett konto hos Cmore. När man väl gjort det behöver man välja till deras sportpaket. På så vis får man tillgång till att streama massvis av sport och inte bara Frölunda mot Brynäs.

Det är alltså inte att streama Frölunda – Brynäs ikväll. Men för summan man betalar varje månad får man en hel del sport att streama live. Så vänta inte, kom igång med din live stream redan ikväll.

Frölunda bjuder allt som oftast på riktigt sevärda matcher. Så se till att vara ute i god tid med en live stream som håller hög kvalitet. Vi tipsar enbart om live streams på SHL vi själv testat som vi vet lever upp till de krav man har en på en bra streamingtjänst.

Frölunda mot Brynäs i Scandinavium

Brynäs är illa ute

Om jag hade varit spelar i Brynäs hade jag varit ganska nervös nu. De måste börja vinna matcher och ta sig upp i tabellen. Det finns ingen ursäkt att ligga sist efter elva spelade matcher. Någon sorts förändring måste ske, tydligen var inte Roger Melin anledningen för fiaskoinledningen.

Om det blir ändringar i truppen återstår att se men klart som korvspad är det att något drastiskt måste ske. Frölunda är ingen lätt bortamatch men för Brynäs del hoppas jag nästan på att de får ta med sig en trepoängare till Gävle.

Frölunda fick inte heller riktigt inledningen de hade hoppats på men har i de senaste matcherna övertygat ordentligt. De lär inte stanna av när Brynäs kommer på besök till Scandinavium ikväll.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar