Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 13 dec, 2019

Finland – Sverige: Stream live från Channel One Cup

Sverige lyckades vinna den inledande matchen av Channel One Cup. Kom igång med en live stream för att inte missa fortsättning av vad som spås att bli en lyckosam turnering för Tre Kronor. Vi guidar dig till bäst Finland – Sverige stream online, enkelt och smidigt.

Att komma igång med en Finland – Sverige live stream går på mindre än två minuter och kommer ge dig tillgång till massvis av hockeymatcher att streama online. Så starta upp din live stream redan idag för att vara redo när pucken släpps på lördag.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Finland – Sverige stream online

För att kunna se en Finland – Sverige live stream krävs det att du först och främst skapar ett konto hos viaplay. Sedan krävs det att du betalar för ett abonnemang. Det är alltså inte en helt gratis Finland – Sverige stream.

  • Nedsläpp: Lördag 14 december kl. 09:00
  • Spelplats: CSKA Arena, Moskva
  • Visas hos: TV10 & Viaplay

Matchen från Channel One Cup mellan Finland – Sverige sänds även på kanal 10, för dig som har tillgång till den kanalen. Annars är det ovannämnda streamingtjänst som gäller.

Givetvis håller samtliga live streams som vi på sportal rekommenderar hög kvalitet. Allt ifrån bild till produktion håller hög klass och streamingtjänsterna tillhör givetvis de ledande på marknaden.

För dig som vill se ännu mer hockey via live stream finns det en annan leverantör som erbjuder just det. Spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att ta del av en hel del streamad sport från hela världen.

Skapa ett konto hos spelbolaget, gör sedan en insättning på minst 50 kr. När de två enkla stegen är avklarade är det bara att luta sig tillbaka och njuta av en riktigt bra hockey live stream.

Garpenlövs första seger

Sverige blev ordentligt tillbakatryckta av Ryssland i inledningsmatchen av turneringen. Ryssarna vann skotten med hela 42-16, vilket talar för en matchbild som inte riktigt speglade resultatet. Sverige lyckades vinna med 4-3 efter att Tre Kronor tagit en 3-0 ledning drygt 22 minuter in i matchen.

Ryssland kämpade sig tillbaka och såg ut att vara när en kvittering innan Tre Kronor utökade sin ledning till 4-2. Slutresultatet blev tillslut 4-3 till Sverige, mycket tack vare en storspelande Lars Johansson i kassen.

Ska Sverige vinna mot Finland krävs det betydligt bättre offensiv. Det blir svårt att räkna med samma utdelning som i senaste matchen mot Ryssland.

Finland har ett bra lag och är som alltid väldigt tuffa att möta. De spelar som ett lag och släpper inte till många målchanser. Se till att vara redo med en live stream på Finland – Sverige när pucken släpps under lördagsmorgonen.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar