Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 11 jan, 2018

Färjestad – Djurgården: Streama SHL direkt

Ikväll är det dags för SHL-hockey. Vill du kunna se någon av matcherna, men vet inte hur du ska gå tillväga? Vi hjälper dig.

Färjestad mot Djurgården, Växjö mot Karlskrona, HV71 mot Frölunda. De sevärda matcherna är många i kvällens SHL-ishockey.

Den av kvällens matcher där tittarsiffrorna väntas bli allra högst är Färjestad mot Djurgården. Två topplag ställs emot varandra, i en match där Färjestad går förbi Djurgården i tabellen vid en seger under ordinarie matchtid.

Djurgården har nu tagit sig hela vägen till slutspel, närmare bestämt semifinal. Där kan streama SAIK – Djurgården live med hjälp av Cmore.

Tät kamp om slutspelsplatserna

Växjö leder SHL i överlägsen stil på 71 poäng, men bakom serieledarna är det tätt. Djurgården ligger tvåa på 58 poäng, och även tredjeplacerade Frölunda står på 58 poäng. Fyran och femman, Färjestad respektive Malmö, står båda på 57 poäng.

De sex första placeringarna genererar i slutspelsplatser, och det är alltså topp sex som är målsättningen för de flesta klubbarna. På sjundeplatsen ligger Linköping tätt bakom toppen med sina 54 poäng, och varje poäng är således viktig för lagen i denna del av tabellen.

Därför väntas matchen mellan Färjestad och Djurgården att bli riktigt spännande – mycket står på spel och båda lagen kommer att ge allt för att vinna!

  • Matchstart: Torsdag 11 januari
  • 19:00 Spelplats: Löfbergs Arena, Färjestad
  • Visas hos: Cmore


Streama Färjestad – Djurgården live

För att se kvällens match bör du skaffa ett konto på Cmore, då de äger rättigheterna för att sända SHL i Sverige.

När du skapat ett konto på Cmore är ett alternativ att välja paketet ”Standard Sport”. Då får du förutom tillgång till Färjestad mot Djurgården även möjligheten att se ett flertal andra sporttävlingar, till exempel Superettan i fotboll och Handbollsligan (Sveriges högsta serie för handboll).

Paketet ”Standard Sport” kostar 199 kronor/månaden, och ger dig tillgång till många olika idrotter och tävlingar. Dessutom väljer Cmore ut en SHL stream i veckan som du kan se, vilket denna vecka är matchen mellan Färjestad och Djurgården.

För att kunna se samtliga SHL-matcher krävs det att du köper paketet ”Premium”, vilket även ger dig tillgång till HockeyAllsvenskan och Allsvenskan i fotboll, med mera. ”Premium” kostar 449 kronor/månaden.

Ett annat alternativ för att kunna se en specifik match är att köpa en matchbiljett. Då väljer du vilken match du vill se, och betalar en engångskostnad på 199 kr för att kunna se just den matchen.

Samtliga matcher i SHL den 11 januari

Rögle – Brynäs

Färjestad – Djurgården

HV71 – Frölunda – stream

Växjö – Karlskrona

Malmö – Luleå

Linköping – Mora

Samtliga av dagens SHL-matcher har avspark 19:00.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2486 Artiklar